The world is mine .. !! -- Day [entries|friends|calendar]
gale

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

Apdeic :) [11 Jul 2005|02:58pm]
[ mood | calm ]
[ music | Pink Floyd - Hey You ]

Hey you, out there in the cold
Getting lonely, getting old
Can you feel me?
Hey you, standing in the aisles
With itchy feet and fading smiles
Can you feel me?
Hey you, don’t help them to bury the light
Don’t give in without a fight.


Pirmo reizi divu nedeelju laikaa uzplaiksniija taa sajuuta.. Pat ne sajuuta - vnk ljoti skaidri acu priekshaa nozibeeja bilde ar tumsu, miglu visapkaart un dzilju aizu [kuru es pamanu tikai tad, kad solis ir sperts] zem kaajaam.. Taa sajuuta, kad kunjgjis saraujas chokuraa un kjermenim cauri izskrien smeldziiga saape..

Shobriid juutos kaa eziic uz naglas - gan jau pieradiishu. Klausos jau nezkuro reizi. Veel un veel.. laikam paliidz - shobriid jau vairs tik ljoti neaizkjer.

Briivdienas visaa visumaa sviestainas. Es nespeeju tur nodziivot pat 1u dienu. Nu nevaru. Tracina mani taa liekuliigaa darboshanaas, noskrieshanaas un nonjemshanaas, no kuras jeegas tik un taa nekaadas. Tie citi cilveeki par to sanjem naudu. Vinjiem maksaa neatkariigi no taa vai es sachakareeju vai nesachakareeju savas briivdienas. Un nu nav vajadziigs man tas kjeksiitis pie 'buut un piedaliities'. Riebjas shitaa liekuliigaa paraade. Pats galvenais - man rioebjas tas, kaada es tur kljuustu. Es varu tikai chiiksteet un kashkjeeties vai guleet.. Labaak buutu guleejusi juurmalaa un kjeerusi iedegumu vai dariijusi dajebkocitu ko sagribaas.. Grr.. Bet tas taa - siikums, jo es ticu, ka shii bija peedeejaa reize. Ceru, ka vairs man nenaaksies turp doties piespiedu kaartaa. Es varu [un grinbu] aizbraukt turp uz vienu dienu vai paaris stundaam nedeeljaa vai reizi divaas, bet ne katru weekendu. Turpmaak taa arii buus - pati aizbraukshu, pati atbraukshu atpakalj un neviens mani nepiespiediis palikt tur ilgaak kaa es to veelos.

Ja neskaita ieprieksheejaa rindkopaa mineeto [kas ir absoluuti dziives siikumi], juutos lieliski! Pirmaa doma, acis atverot, ir par to, ka esmu laimiiga! Ka esmu tieshaam laimiiga un pats jaukaakais, ka esmu laimiiga pilniigi neatkariigi no aareejiem apstaakljiem. Veel nekad nav bijis vairaak iemeslu, lai justos slikti, bet par spiiti visam.. kaut gan - ne jau par spiiti, driizaak - neatkariigi no taa visa, es esmu tieshaam laimiiga! :)

But it was only fantasy.
The wall was too high,
As you can see.
No matter how he tried,
He could not break free.
And the worms ate into his brain...

pam pa ram..

Skaista dziesma. Muuzika vispaar ir ljoti jociiga lieta. Muuzika taapat kaa smarzhas liek zibeniigi uzjundiit atminjaam. Tieshi taapeec dziesmas galvenokaart patiik/nepatiik/liek sagruziities/uzlabo garastaavokli atkariibaa no taa, ar kaadaam atminjaam un izjuutaam shiis dziesmas mums saistaas. Teiksim Pink Floyd man visu laiku ir saistiijies ar druumaam novembra peecpusdienaam, slapdranjkji un vientuliibu. Pirms pusgada apdeitotajaa variantaa vinji man saistiijaas ar klusiem, mieriigiem ziemas vakariem, karstu teeju un n-to stundu runaashanos par lietaam, kas sagruza ir likushas sagruziities. Shobriid updeitojam vinjus pa jaunam - saule, vasara, miers, skaidra naakotne, stabilitaate, smaids paari visam.. :)

2 comments|post comment

navigation
[ viewing | July 11th, 2005 ]
[ go | previous day|next day ]