The world is mine .. !! -- Day [entries|friends|calendar]
gale

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

Paskaidrojumu nebuus! Komentaarus neveelos! [06 Feb 2005|08:02pm]
[ mood | weird ]
[ music | Gala - Come Into My Life ]

Gribeetos atrast definiiciju aarpraatam. Kaa var zinaat,ka cilveeks nav normaals?!? [un nevajag man te skaidrojumus par lietu relativitaati] Kuraa briidii jaasaak uztraukties? Ja pasham netraucee, tad viss ok? Bet, ziniet - traucee bishkji.. Bet ne jau man vieniigai taa ir.. Varbuut, es apgrozos shizaa sabiedriibaa, bet te tas nav nekas iipashs. Es to nemaaku izskaidrot. Vai kaads var mani pasleept no manis pashas? [droshi vien jau, ka tikai ES pati.. vismaz Cosmo teorija noteikti bljautu, ka man pashai ar visu jaatiek galaa, ka ts iisteniibaa ir iizii, ka tikai vaig domaat labas domas un ne par ko nesatraukties. Ka dziivi vaig dziivot sev un miileet sevi vairaak par visiem..]
Un es negribu buut miilja. Un es negribu buut saprotosha. Un, nee - nav viss kaartiibaa, bet runaat arii es negribu. Un es juutos vainiiga, ka atljaujos negribeet. Vainiiga, ka nespeeju neko paskaidrot. Vainiiga, ka vispaar taa ir. Un atkal es gribu nebuut. Un man vienalga, ka pousts atkal ir melns. Un man vienalga, ka vakars atkal ir melns. Tikai mazliet vainas apzinjas par to, ka nejuutos ideaali. Un esmu absoluutaa nesaprashanaa par to, kaapeec nejuutos, ja reiz viss ir ideaali. Un shis nu reiz ir bardaks, kuraa neorienteejos. Shis ir bardaks, kuraa esmu pazudusi. Un es nezinu nevienu veidu, kaa ieviest kaartiibu, bet zinu veidu, kaa tikt valjaa no shii bardaka. Bet shovakar nespiid. Un riit nebuus laiks domaat. Un riit es smaidiishu. Un ne jau taapeec, ka citiem taa vajaga, bet taapeec, ka es taa gribu. Un negribu nevienu jautaajumu par to, kas notiek - NEZINU! Zinu tikai, ka man ir kur piekjerties, ja nu kas.. Un, jaa varbuut taa ir aizkaveejusies pubertaate vai paaragrs klimakss. Cerams, ka to var norakstiit uz hormonu veetraam, bet, NEE, taas nav gruutaas dienas.
Viens ES ir laimiigs.. un taa - patieshaam laimiigs. Viss ir lieliski.
Otrs ES sliigst gruzonaa un neizskaidrojamaa trauksmee. Ljaunaas nojautaas un murgainos sapnjos.
Abus kopaa var dabuut tikai tad, kad.. Nee, labaak noformuleesim to taa - Abi kopaa un abi vienliidz laimiigi bija 4dien. Vakaraa. Naktii. Un 5dien no riita. Un jau 5dienas vakaraa sashkjeelaas. Un no 5dienas tas pirmais ir laimiigs [un nosleepies kaut kur dzilji, dzilji], bet tas otrais juutas neizskaidrojami slikti [un aiznjem visu priekshplaanu, aizeeno to otro].

Upd:
Nobody loves me, nobody loves me enough
Enough to save me, oh no..
Miil! Un pietiekami, lai paglaabtu.. tikai ne jau vienmeer var buut blakaam. Bet shii apzinja vien dod speekus!

navigation
[ viewing | February 6th, 2005 ]
[ go | previous day|next day ]