The world is mine .. !! -- Day [entries|friends|calendar]
gale

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

Arii es juutu [26 Nov 2004|02:47pm]
[ mood | sad ]
[ music | Viktors Lapchenoks - Kad saule aiziet ]

TAS bija speeriens zem jostasvietas [un arii tas pirms tam bija sitiens]. Zinu, ka arii no otras puses skatoties nekas nav godiigi. Vieglaak ir, ja atrod kaadu, uz kuru novelt vainu? Tas paliidz? Ja paliidz - IR OK. Paldies, taalaak vari nelasiit!

Katram staastam ir 2as puses. Es nekad nebuushu Tu un Tu nekad nebuusi Es. Liidz galam jau tik un taa nesaprast, bet varbuut vismaz pieljut arii domu, ka ne jau tikai 1am ir gruuti. Un ne jau tikai vienam var saapeet.

Mees mekleejam vienu un to pashu.

Tikai, es jau teicu - ir sajuuta, ka man vnk ir nolauzta svira, ar kuru iedarbina to mehaanismu. Es ilgi ticeeju, ka shis bojaajums ir neatgriezenisks, bet taa vnk nedriixt buut. Ja nekas nav labojams, tad vispaar visam zuud jeega. Es tieshaam cereeju, ka shoreiz izdosies. Man jau pat likaas, ka ar visu, ko Tu man sniedzi, Tev ir izdevies tas, ko jau saaku uzskatiit par neiespeejamu. Es noticeeju. Bet tad peekshnji pamosties no riita un saprast, ka esmu turpat kur biju. Nee, patiesiibaa veel zemaak. Un atliek vien satikt Tevi un atkal jau shkjiet, ka viss tomeer IR kaartiibaa. Ka ir izdevies!..un taa no vienas reizes liidz otrai. No paceeluma liidz kritumam. Tikai shii turpu-shurpu meetaashanaas ljoti iztuksho. Bet no otras puses - nu jau ljoti ljoti sen man nebija izdevies pat atrauties no zemes. Varbuut ar laiku.. bet kursh var garanteet, ka izdotos? Kursh vareetu pateikt, ka tas prasiis tieshi tik un tik, ka tad un tad viss buus ideaali un shis laiks buus bijis taa veerts? Bez tam manas garastaavoklja un sajuutu svaarstiibas neizbeegami ietekmeetu arii Tevi. Taa nu reiz buutu apzinaata mociishana. Un nebija viegli izlemt. Un nesagaadaaja man baudu shii situaacija. Vienkaarshi jo ilgaak es vilktu garumaa, jo saapiigaak buutu peec tam. Iespeeja, ka ir veerts nogaidiit, gaishaas naakotnes labaa man izskatiijaas paaraak maza.

Nezinu kaa bija vai nebija pareizi. Shaubiijos, nozheeloju, paardomaaju, izleemu un atkal shaubiijos. Un veel shobriid taa ir. Un man nav vienalga. Un es pat nezinu kaa iztureeties shobriid. Meegjinaaju tureeties pa gabalu. Nesanaaca.. Principaa, lai ko es dariitu - viss izraadaas pilniigi nelaikaa un nevietaa - pilniigi aplami. Man arii saap. Nu neesu es auksta, ciniska apreekjinotaaja, kas vareetu iet paar liikjiem, ne aci nepamirkshkjinot. Bet Tev nebija jaazin vai man ir viegli, vai gruuti. Tev nav jaadzird mana chiixteeshana. Tev no taa vieglaak nekljuus. Jo Tu esi otraa pusee, Tev pasham ir savs viedoklis un sava saape. Un laikam jau katram sava probleema vislielaakaa. Tur nu neko nevar dariit. Cilveeka daba. Bet shodien no Tevis sanjeemu 2us sitienus zem jostasvietas.. Nu, jaa - viens patiesiibaa pretendee pat uz konkreeta SPEERIENA statusu.. Aizskaara. Ljoti aizskaara. Par to arii shis staasts.

Taisnojshanaas? Nozheela? Pie velna visu - jaa, taisnojos.. un jaa, nozheeloju. Tikai nevienam jau tas neruup.

18 comments|post comment

navigation
[ viewing | November 26th, 2004 ]
[ go | previous day|next day ]