The world is mine .. !! -- Day [entries|friends|calendar]
gale

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

[20 Oct 2004|03:56pm]
..skumiigi.. ljoti ljoti skumiigi.. un pats sliktaakais - zinu ka pati vien pie visa esmu vainiiga.. atkal triic rokas, griezhas veeders.. nelaba duusha.. ..un pac briesmiigaakais - melnais tukshums.. auksts, dzeloshs, svilinoshs un baismiigi melns.. un vieniigais ko varu dariit ir atkal un atkal atkaartot sev: PATI ESI VAINIIGA! Nemaacos no kljuudaam. Nemaz nemaacos. Un man jau saaka likties, ka esmu to ne tikai pateikusi bet arii sapratusi - LABAAK IR SHO TO NEZINAAT, nekaa meegjinaat visu liidz galam izurkjeet.. Bet nee - zinjkaariiba.. sasodiitaa zinjkaariiba!!! Neviens man nelika baazt savu degunu tur, kur nevajag.. Un veel kas - kas bijis - bijis.. jaamaacaas dziivot taalaak un nepaarcilaat visu veel 1000o un 10000o reizi.. Nevajag uzdot jautaajumsus, ja pasham skaidrs, ka neesi gatavs sastapties ar realitaati un patiesaam atbildeem.. Jo vienmeer jau paliek taa nemirstiigaa ideja par to, ka varbuut kljuudies.. iespeejamiiba 1:1000 neliedz cereet uz labaako.. un tad atkal vilshanaas.. Un - PATI VAINIIGA! ..un saape tik pat skaudra kaa toreiz..
Zinu, ka neesmu ljauna.. bet shobriid gribas saapinaat.. gribas nodariit paari - lai juut! Lai zin kaa ira! ..bet nee - es taa nemaaku.. un veselais sapraats skandina, ka neguushu jau es no taa gaidiito gandariijumu vnk uz pasaules buus par paaris nelaimiigiem cilveekiem vairaak un manaa melnajaa caurumaa tiks iesviesti arii pashpaarmetumi un sircapzinjas mokas.. Briinos, ka vispaar ljaavu shai domai noformuleeties.. briinos, ka neizniideeju to jau pashaa saknee, bet nu jau nav jeegas liegties - JAA,tieshi shobriid gribas kaadu saapinaat - taa liidz sirc dziljumiem.. taa kaa saapeeja un nu jau atkal saap man..
Bet es tachu esmu `APBRIINOJAMI STIPRA SIEVIETE` un tikshu ar sevi galaa.. Zinu, ka tikshu.. liidz naakamai reizei.. Un mani tieshaam nevajag zheelot.. NEGRIBU LAI MANI ZHEELO! Spiic. Spiitiiba. Un apnjemshanaas izciiniit uzvaru paar sevi - shoreiz par visaam reizeem.. liidz galam.. un beigu beigaas - PATI ESMU VAINIIGA!!!
Nu cik var par vienu un to pashu.. un kaa var tik ljoti iecikleeties uz 1u cilveeku..
..taa kaa taas nav shiibriizha izjuutas, bet gan tikai ljoti reaalistiska atblaazma no taa laika, jau riit buus ok.. jau shodien buus.. JAU ir labaak, jo uzraxtiiju.
post comment

navigation
[ viewing | October 20th, 2004 ]
[ go | previous day|next day ]