gabrieela

[info]gabrieela @ 15:18: Maarcis n` fleXis n` Gatis = Kino n` Miiljums n` Auerisms?
nu taa.. reiz bija domaac ka ats pienaaks.. taatad jau pienaaca.. tagad.. man liekas ka deelj taviem draugiem es tevi saaku nezheeliigi ieniist..tavu draugu attiekmse ir tik pretiigaa aarpraac!!.. bet ko nu es .. mees vispaar vairaak tach netiekamies.. bet rtas pac chats visu jauc.. eniivej..po.. man iet labi ..taatad pirmais koncerts bija paaraak labs lai taa butuu taisniiba.. vairaakums nakc notikumi saistiijaas ka kaac kaadam izshkjaida gjiimi.. bet bija diez ko jauki..man paveicies ka neesmu dzeks.. mani tur jau sen buutu nositushi :))
pie kaa es paliku.. aa jaa...
nodziedaajama labi bija ok.gan jau ..
mana dziive.. khm.. es nezinu iisteniiba.a. tagad esmu apjukusi .. un iisti nezinu ko iisti gribu..shausmiigi gribu uz murjaanjiem..bet turpat es negroibu pamest grupu.. :/ gribeetos palikt 90tajaa.. kaa ne kaa draugi man tur ir.. :/
ja e spalieku riigaa dziivot..mani taas atminajs un visi tie notikumi .. nekad nepametiis.. tas ir stulbi.. :/
lai gan no pagaatnes nau iespeejams aizbeegt..
es domaaju.. vai tieshaam cilveeku attieciibas sastaav no viens otra miileeshanas.. vai striidi tur neietilpst? un vispaar..kaa var peec 1 striida izshkjirites? .. bet pagaatne ir pagaatne ko nu vairs.. man to vairs nevajag.. meegjinu dziivot tagadnee un naakotnee..
slimie cilveeki ar slimo uztveri taadi kaa Gatis .. nu pilniigs auerisms..
nu dieva goda vaards!!! nau nekaa labaaka par to kaa staigaat ar dzeku pie rokas!!!!! tik miilji.. nebuut kopaa.. bet izjust apskaavienus n` staigaat ssadevushies rokaas.. peec manaasm domaam tas ir briinishkjiigi :)) taatad man grupaa ir briinishkjiigs bundzinieks ... :)) paldies flexim :)
ee bet bruviigi.. Maarciic man atvainojaas ;)) iesim uz kino :))
lai jums jauka diena.. man ? gan jau .. ;)

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba