gabrieela

[info]gabrieela @ 01:05: taa kaa raxtiitu sienai :PPP
juutos diezgan jociigi.. ir lieta ko vajag nokluseet.. es kluseeju.. jaasaak piedomaat. cik tad ljoti ir ar mani pakaljaa taniid dziivee?.. guljot gultaa un ciinoties aci pret aci ar draudzeni temperatuuru 39-to ;) .. tad augsheejie kaiminji izdomaaja saakt urb k.ko .. tik nezheeligii .. kanu .. galva pliisa pushu.. tad atbrauca sen neredzeetais Valdinjsh.. biaj ljoti jociigi.. nu taa sajuuta.. nebija kaa pirms paaris dienaam.. ir mainijusies mana uztvere.. bet miiljum.. redzeesi un gan jau pac sapratiisi kaadaa zinjaa..
ak jel .. kad aizmigi .. tas bija tik miilji.. nekad nebuutu domaajusi, ka no guljosha cilveeka var izpausties tik dauc miiljuma kaa no nomodaa esosha.. dazha laba...tagad privaatajaa runaajos ar Liepa..baa es gribu eest.. saap mute neko nevaru apeest...vai tieshaam ir taa ka nekad nau labi.. khm.. plx ir 1 naktii miegs nenaak.. gribeeju dabuut shodien Valda miegu.. labpraat atguleetu vinja neatguleetaas stundas.. bet nekaa.. tas redziet neesot cilveeciski.. par ko tie cilveeki tur augshaa domajaa kad muus taisiija?..nu iedomaajies.. buutu man Valdinja miegs.. un vinjam mans stulbais bezmiegs.. :)
shodien runaajos ar sienu.. savdabigi jaasaka.. runaat vinja maak tikai tad kad man 39-ta draudzene temperatuura atnaak ciemos.. gljeeva vinja taa siena.. kad man veel 38 svaarstaas.. nerunaa.. dumi klusee..heh..un vispaar.. aizdomaajos.. var uzkaapt uz Janvaraa vai Meeness..???.. aizdomaajos biki..driiz palixies meenesis.. mums..heh. bet vai tu vispaar atceries kuraa dat.?.. laikam nau svarigii.. nu prieksh manis ir .. :) bet nu ..
veel kaada lieta..
bejcot esmu nonakusi liic tai faazej .. kad varu apmeeram sashkjirot "patiik" "nepatiik".. cilveekus..ja man kaac nepatiik tad es taa arii pasaku..a varbuut arii nee?..vai vienmeer mees pasakaam visu ko tanii mirklii domaajam ?.. tas skaitas labi..bet vai vienmer? [pauze]..
domaaju ka nee.ne vienmeer es gribeetu zinaat ka es izskatos suudiigi.. eem labaak paklusee.. un ja nu es tomeer jautaaju.. labaak samelo.. zin kaa.. nu nevienmeer taa gribas dzirdeet sliktu.. jebkursh speej samelot.. ;)
.. runaajot..par mau dziivi .. vai k.kas ir mainiijies.. domajau ak viss ir kaajam gaisaa.. un veel maldos.. nu nau taa pamata..nau agraakaas droshiibas sajuutas.. bet gan jau .. es tev uzticos.. tu njemsi mani uz rokaam .. un zinaasi kuraa kalnaa nest ;) .. es tev vienkaarshi uzticos.. ;) [pauze]..
galvenais nepiedirs mani .. :PP

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba