Grāmata - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
fuckyuu

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kino mūs pilnveido Oct. 12th, 2010|10:19 pm

fuckyuu
"Tu tam neticēsi. Tu reiz ietilpi šeit, manā plaukstā. Un es tevi pacēlu un teicu tavai mātei - šis puika būs visforšākais puika pasaulē, šis puika būs labāks par ikvienu. Un tu izaugi lielisks, vien vērot tevi bija bija prieks un ik diena bija kā dāvana; tad pienāca laiks tev kļūt par lielu cilvēku, laiks bija tev doties pasaulē un tu to paveici... bet kādā brīdī tu mainījies. Tu beidzi būt pats. Tu sāki ļaut cilvēkiem bakstīt ar pirkstu tev sejā un teikt, ka neesi nekā vērts. Un, kad pienāca grūtāki laiki, tu sāki meklēt ko vainot, sāki meklēt Lielo Ēnu...

Ļauj man tev teikt to, ko tu jau tāpat zini - pasaule nav vien saulīte un varavīksnes. Tā ir ļoti cietsirdīga, ļoti ļauna vieta. Un vienalga, cik skarbs tu esi, tā notrieks tevi uz ceļiem un tur tu arī paliksi, ja tai ļausies. Ne tu, ne es, ne kāds cits nespēj iesist tā, kā to spēj dzīve, bet stāsts nav par to, cik stipri tu sit. Runa ir par to, cik stiprus sitienu tu spēj uzņemt, bet turpināt savu ceļu, cik daudz tu spēj izturēt, bet turpināt iet tālāk.. Tā tiek izcīnītas uzvaras.

Ja tu zini, kā vērts tu esi, tad ej un paņem to, ko esi pelnījis. Tikai esi gatavs tam, kā dzīve tev iesitīs. Un nevicini pirkstus, stāstot, ka neesi tur, kur vēlies, dēļ viņa, viņas vai viņiem. Tā dara tik gļēuļi un tu tāds neesi! Tu esi labāks!!"

- Rokijs Balboa
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.