spilgti, radoši, oriģināli

April 7th, 2005

04:45 pm - davaj dod pieci

Caau. Mes esam atpakal no Briseles un citam pilsetam. Gunars Elksnis jau celojuma sakuma nolema, ka jaatgriez atpakal dzive "dod pieci" panemiens. Celojuma beigas visi jau no pusvarda reize cela rokas, citiem bija sarkanas rokas. Man labak patika sist pieci svesajiem cilvekiem. Metro iesitu pieci pilnigi visiem vagona sedosajiem, nopleniju piecus eiro, un saraudinaju savu labako draudzeni Sarmiti, kura vairs nav tik nekauniga ka agrak, ari pec lauminas vairs neizskatas. Drizak pec trompetes. Vel celojuma laika Toms Norde uzzinaja, ka vinam jau cetrus gadus ir iesauka Pirtsslota (jeb sauna-brush). Neviens vairs neatcerejas, kalab ir dota tada iesauka. Tomer iesaukai nepiemitot nekas negativs, jo tas esot tiribas simbols. Visi autobusa tika iedaliti tris kategorijas. Krutie, kruto draugi un parejie. Parejiem bija kompleksi, tapec vini taisija slegto vakaru. Tad krutie bija ari atstumtie biskin. Es biju pie krutajiem.

Tikamies ar Rihardu Piku (ta ka pika, hahaha), paskatijamies lielo Eiroparlameta zali, kur citus nelaiz ieksa. RIhardam ir apnikusas pienemsanas un kokteilvakari.

Vel tika speleti dazadi konkursini. Balvu fons ari bija. Tas sakas ar pieciem eiro, bet beidzas ar nenozimigiem niekiem. Tas ari sakas ar iepazisanas konkursu par celojuma biedriem, bet beidzas ar aktiviem stridiem par sportu. Man bija Livu un Latvijas rokmuzikas konkursins. Papildiespejas vareja zvanit visadiem lielajiem (jo ta jau notiek, kad grupijas vada).

Vel bija daudz jadzied dziesma: "Ei, rumpi-pumpi, ei, frika-prika, nanananananana suck my dick".

Es drosi vien vel velak paturpinasu ar citiem notikumiem. Varbut ari ne. Beigas pielieku klat Gredzenu pavelnieka varona bildi, lai Sarma un Elcite var paskatities, kam Lidzigs ir mazais Sandis, kura del citus piemekle eksistenciala krize.

 

Powered by Sviesta Ciba