spilgti, radoši, oriģināli

November 26th, 2004

12:27 pm

Mums ar peli jaatiekas 16 45 pie interpegro.

02:12 pm

Sodien jaiet uz improvizacijas sovu, kur janem notikums iz dzives un cepumi. Es jau izdomaju kadus cepumus nemsu. Notikumu ari (mums ar elinu bus bedigie notikumi, man - kaa es zoobu pazaudeeju, vinai - kaa vina gandriz nosita skolotaju).
Vel jaiet uz Bernibas Miliciju un/vai Imantu Daksi un/vai ar Ponchiku balleeties.
A jums ta nav jaiet (to ari gribeju pateikt).

03:19 pm

Lieliski, ka uz meilu pienak apmeram tada vestule: "Sveiks, Uldi, nejausi uzgaju tava dienasgramatu journal.bad.lv, varbut tu varetu man izpalidzet un sniegt interviju." Tad veel taadi daudzie jautajumi. Jauki.

03:27 pm

Vakardienas improvizacijas sovs ar signi sirmo bija lielisks. Forsi ir spelet speli, ka jacensas no galdiem dabut tada veida apalas konfektes, kuras savaa zortee buutu peedeejaas. Peec uzaicinaajuma izstaastiit notikumu, kas licis atkal dzivot, izstastu, ka muzikas kritikis uldis rudaks mani ir pievienojis draugiem.lv. Izvelos signi par aneti. "Uldi... Paldies." Elinite stasa sapni, kura Harijs rada trako lupu (pie sapnu notikumiem).
Bernibas milicija neizdodas, jo partnere skataas sasodito dzelzs vilku parak ilgi. Ari imants daksis neizdodas, lai gan vineta suta sajusmas pilnas iszinas. Kaut ko par pasaku meziem.
Tomer satieku katinu, kas driiz jau sak runat rukisu balsi. Vinai viss ir atlauts un taa. Katina angliski stasta, ka beidzot ir vinai, redziet, ziemas sajuta. Tapec taisa sniega engelus, taisa sniegaviram rumpi (lai gan ir pavelejusi to darit man) un nem sargasanas zimi, kas attur cilvekus no naves. Nem, lai vestu to majas. Tomer dazi atlaujas but cietsirdigi un vinu attur. Mulkigi.

04:08 pm

Aaa, vel satiku arzemnieku, kurs mekleeja "pupu". Toms teica, ka "taisni taads kaa frika". Un vins teica: "I like your clothes by the way."
Powered by Sviesta Ciba