spilgti, radoši, oriģināli

April 23rd, 2004

02:16 pm - augshina un apakshina

Taa skolas disene nebija eleganta un taa un taa. TF bija pilniigs aarpraats un par briinumu izgaazaas tieshi 12.klases meitenes. Konkreetaak, Zanda un Sanda. Tizlas kustiibas un snhnaacoshi mikrofoni.
Apmeeram 35 meitenes uz vienu zeenu. Kad grupa piedaavaajaas nobliezt ko smagaaku, aktu zaali paarshalca saldas ovaacijas.
Nesmuka nenoviidiiba un necienja no skolotaaju puses - mees tikaam kontroleeti cik tik vien bija iespeejams, aaraa nelaida, klasee nedriiksteeja iet, nekaadi pamatojumi un iignas balsis. Mees jau nebijaam vakareejas. Caur resteem iechembeleejaam naudu E.Ezerinjam (sveetajai_seetai agraak nepatika vinja dibens). Edgars visu veica operatiivi.
Peec tam muusu lieliskais stadions, kur vienmeer ir pilns ar dazhaadiem sabiedriibas slaanjiem un dazhaadas meerkjauditorijas... Bang. Gan skreejeeji pusnaktiis, gan dzeeraaji, gan maratonisti, gan jogas vechi.
Biju uz operu "Toska." Man bija kaut kaada lieliska vieta. Apgruutinoshi bija tas, ka nevareeju saredzeet teksta tulkojumus virs izraades. Man joprojaam nav briljlji. Skaisti jau viss un taa un taa... Bet man truuka taada sizhetinja... Vismaz starpbriizhos tiku pie elegantajaam operas kuukaam un vareeju gaudot meenesgaismaa.
Davaj chau!!! Shodien gan jau, ka buus liela diena.

02:16 pm - lieltirgotaaji no pludmales

Iesaakshu ar seeru veesti, ka mana roka ir iedragaata no kaja nagu cirtieniem un izskataas apmeeram taa, it kaa tur buutu neveikli snakareejies kaads narkomaans vai skjeerrocis. Neizbeegamas ir arii saapes shajaa lietaa.
Es neesmu literaara shodien.
Briivdienas pavadiiju galiigaa aarpasaulee. Viens vakars tik veltiis klejojumiem pa vecriigu visas nakts gaishumaa. Kopaa ar astma un briesmoniic. Pirmais, kas naak praataa ir nepaarspeejamais krokodilis un lietishkjie aarzemnieki, no kuriem viens teicaas buut pats dzheksonu maiklis. Un taa un taa veel naak praataa piemineklis, kur divi dzheki nes viens otru.
Miegs uzdzen arii nepraatiigu vienaldziibu pret agraak tik sastoshaam un vajadziigaam lietaam. Fuj.
Jaa, un tad es veel biju tajaa koncertaa, kas notikaas Imantas arodvidusskolaa. Zelaika paregjotaaji ir forshi un graujoshi. (man patiik kaa shie vardi skan, kad ir kopaa). The Sound bija arii, jaa "riktiigi modiigie unkulji. Vispaar tas viss bija ljoti gliiti, ja tikai nebuutu (skat. 4.rindkopu). Un, jaa. Es gribu buut velns.
Mani centieni atcereeties visgarshiigus atgadiijumus nealgojas panaakumiem, taapeec pagaidaam Davaj chau.

P.S. Es esmu asfalta pavaldniece tagad.
Powered by Sviesta Ciba