spilgti, radoši, oriģināli

April 21st, 2004

03:46 am - latvieshu biedriiba

Taa nesmuki sanaak, ka man tagad lieliskie juulija meili tur gozeejas pa priekshu. Es teeloju kaartiigo meiteni un apmekleeju visas stundas regulaati un bez nokaveeshanaamies, tas taapeec, ka sleedzu eksotiskaas deriibas un taa un taa.
Zebras ieteerpi ir vislabaakie.
Veel es atmineejos, ka briesmoniic speeleeja eenu teaatri uz Liepaajas sienaam un vinja maak smuki no pirktiem izlociit taadu gailiiti. Tam gailiitim taada velnishkja mute un tad vinsh peekshni ir arii radiocilveeks.
Man ir jaaiet uz operu, un es esmu lepna.
Vakar es izlidinaaju pa logu olu taadu trauku un mani piekjeera gjeograafijas skolotaaja no apaksheejaa staava.
Gribeeju kaut ko citeet par zebraam, jo tikko kaut ko teica radiounkulis, bet es aizmirsu.
Shodien es kaa pravietis pazinjoju, ka sveetajai sveetajai_seeta ir dzimumsveetki. Tas ir tik skaisti, jo tad var dariit visu laiski.
Davaj chau narkomaani!

04:05 pm - augliiga niiderlandiete

Esmu pie mamas darbaa un man te foninjaa skan miilas dziesmas ar A.Chaka vaardiem... Shodienas notikums numur1 - pie skolas redzeets viirietis ar noasinjojushu roku... Kliist baumas, ka veena pushu. Iespeejams kauls atkal iznaacis paraudzities uz sauli. Man jau labaak par to veenu patiik. Bija aatraa paliidziiba un taa un taa.
Shodien eju uz vieteejo skolas TF... Peec tam buus "disene"ar grupu Black Velvet. Tas ir labais, narkomaani juus!
Kaadam nav 5dien, kur izmitinaat Hariju?
Lietus smuki smarzho, bet tomeer vienmeer tas man mazliet atgaadina sunjus peec lietus... Tad kad vinji ielaacho un taa un taa. Bet tie sunji nesmarzho smuki. Kaa tas naakas?
Powered by Sviesta Ciba