spilgti, radoši, oriģināli

October 27th, 2003

09:50 pm - kad tad tur var buut par analogu?

Pirmkaart veestiishu par savas personas apmekleetajiem kultuuras pasaakumiem. :D Apmekleeju teaatra izraades "Ugunii" pirmizraadi. Ar analoga sievieti galvenajaa - Kristiines - lomaa. Un tad veu shovakar biju uz Aleksandra Chaka balvas pasaacienu... pasniedza gudrajai andrai. (ar visvairaak faniem) :)))) bija dzeja, bija runas un bija taads andergraund :P manevrs. kursh iepriecinaaja briismi. Wo taa. Saturaties :)))

10:05 pm - mii un zheee

tad veu veelos nedaudz pachinskeet par savu sasirgusho kjermeni... dveeseles kjermeni, jeb miesiigo celmu :DDD taatad. kkad vienu vakaru bija baigs drudzis. un slikta duusha nemitiigi. vemt nevar. tad veu 38graadiigaa temperatuura. tad veu galva saap. bezspeeks. piecelties vispaar nevar. visi paareejie simptomi taa kaa paargaaja. bet sliktaa duusha turaas. tiesa ne ar tik lielu sparu. bet turaas. un vispaar nav kaares peec eeshanas. eedu tikai taapeec ka puncis prasa. bet veelmes nava. pat ne pec saldumiem. tad veu atklaaju kkaadas pumpas. tad jaa. un veu nesen paarslimoju vienu viirusu. un man zb. un tad ir veu viena lieta. jaa. wo taa. un man liekas pareizaakais risinaajums buutu aiziet vispaar pie aarsta :DDDD

10:10 pm - pilseeta, kuraa piedzimst veejsh. Kjipa.

Taatad lielais brauciens uz Liepaaju. Briivlaikaa. Vispaar bija doma siikumoti apraxtiit notikumus. Jo tie ir gana siikumoti un intrigjeejoshi. varbuut. Bet taa kaa daudzu vaardus un nosuakumus man buutu jaaaizstaaj ar vaardu zhirafe. Es attureeshos. Meerkjis bija viena divstaaviigaa maaja tur. 3dienu garumaa ievziedu plaukumaa. Pirmais krietnais brauciens ar stopiem. Turp tikaam ar 6shaam mashiinaam pa kkaadaam 5caam stundaam. No taam triis bija reaali smagaas mashiinas. Shoferi nogribeejushies un pieturaas pie L. Reinika repertuaara. Atpapakaljaa veicaas. ljoti. wo taa. juura bija. bija rainis kkur. bet ne ar mani. :DD bija unkulji un tantes. bija filmeet cieniigi skati. bija mols. man skjiet. bija muuzika. laba. bija vecis matrix teerpaa. bija gaajienz bez bikseem. bija. bija rokkafejniica. nu ja.
Powered by Sviesta Ciba