spilgti, radoši, oriģināli

September 2nd, 2003

06:45 pm

Kad njem manu dveeseli, nenjem manu godu...

09:16 pm - ikdiena

Nez kaapeec mani ir parnjeemushas bailes no vienmuljaas ikdienas... Njaa... Esmu vidusskolniece tagad. Tikai tagad arii taa pa iistam speeju noveerteet savus bijushos klases biedrus un klasi kopumaa... Un savu skolu. Agraako skolu. Mana klase ir pilna ar paaveliem (kopskaitaa divi), dmitrijiem utt Vieniigais pozitiivais moments ir jaunaaa eedniicaa (tagad ir pieejami vistu stilbinji un karbonaades) un sk. akmentinja, kuras maaciibuu klaastaa ietilpst arii izsargaashanaas no attommbumbas uir dabas draugu teorija. Ienjeemu vvietu iepretim vinjas galdam. :P Davaj chua!

09:28 pm - iepirkumi

shodienu pavadiiju baudot taadus pavaarmaaxlas meistardarbus kaa auzu paarslu putrinju ar sieru... noskatiijoz oasis koncertieraxtu... njammaa. apbriinojami. fantastikaa. jaa, un iepirku maaciibaam nepiecieshamo literatuuru. nepiecieshamo graamatu klaasts ir pamatiigs... protams, skola nesponsoree praktiski neko. skola jau sponsoreeja mineeto eedniicu. :P man visu celju likaas, ka man kaads seko ar gariem papeezjiem, izraadaas mana soma nemitiigi skaaraas klaat manai kaajai un liidz ar to radiija solju imitaaciju :DD

09:33 pm - apmaato vilciens

shuuudiin juutoz kaa jaanis rainis un turpinu raxtu darbus :P aristotelja pasaakums - "apbriinojama" organizaatoru darbiiba... grupa from the kingdom of heaven (kuraa speelee dazjas man zinaamas personas) un kas arii bija par iemeslu koncerta apmekleejumam speeleeja bez publikas. jo luuk koncerts saakaas 9os bet publiku ielaida 9.30... publikaa bija 7tinji cilveeki... tie kas briinumainaa kaartaa bija tiksuhi iekshaa ar grupu... nja. interesanti. device uzstaajaas kaa pasaakuma "iesildiitaaji" un viens no daliibniekiem esot gjeerbtuvees veemis :DDDD (vieteejaa bauminja) :P~ Aparaata solistam peeterim bija piraatu lakatinjsh un vinjam pazuda speelju vilcinjsh. un starp citu es esmu artuurs. z-scars arii bij njammmaa. tika gan speeleetas tikai populaaraas dziismas un tad davaj chau!

09:40 pm - mans porcelaana engjeliitis

Apmekleeju arii PV. Jaukumiigi. Cilveeku masas. Milziigas rindas. Un sirsniiba. Vienotiiba. kaa jau tika gaidiits. Apmiernaata.
Powered by Sviesta Ciba