[icon] free inside - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:slidenais skreejiens
Time:20:39
skrituljslodoshana sniedz tikpat labus rezultaatus kaa origami Japaanaa, meditaacija un meerkjtieciiga dziive bez liekaam domaam. to atklaaju, kad pirmo reizi dziivee uzkaapu uz skrituleneem un stundu vizinaajos pa m-parku. tagad tas liekas gandriiz kaa sapnis, jo tajaa laikaa ljoti koncentreeta uzmaniiba bija uz to kaa slidot un nedomaaju ne par savaam probleemaam, ne par sagaidaamo, ne par aizgaajusho - konkreetaak - eksisteeja vien shis briidis.
kas interesanti - atklaaju, kaadu muskulji tiek nodarbinaati slidojot:)) jo naakoshajaa dienaa paraadijaas netradicionaalas saapes taadaas vietaas, kaadas nebiju jutis tikpat kaa nekad. un kaa izraadiijaas - tie siikie paaris kritieni atspoguljojas kaa pamatiigas saapes shodien. laikam esmu pamatiigi sho to sasitis. saap atsleegas kauls, veel juutami kaiteets bija apakshdelmam, jo iipashi pirmajaa vakaraa jutu, un tad veel kaut kur ap laapstinjaam.
incanti, ka pirmaas 20 minuutes ne reizi nenokritu, bet tad sapratu, ka tas nav normaali, ka nekritiisi slidojot un jaamaak arii tas. un peec tam nozhaavos reizes 5... lieliska iespeeja kaa apzinaaties, ka tu neesi pilniigs.
domaaju, ka jaasaak pa vasaru maaciities. slidot taisnaa virzienaa maaku, nu jaamaacaas apstaaties. varbuut kaads iemaaciis.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

[icon] free inside - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.