Domu krātuve - November 10th, 2006 [entries|archive|friends|userinfo]
Free

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

November 10th, 2006

[Nov. 10th, 2006|11:46 am]
tā. nāk miegs. nez kapēc. jā nez kapēc. laikam jau gan tapēc ka vakar mums bija jāiepazīst vienam otru tuvāk :D :D hehe. nu tā jau tiri ok. bet šodien miegs.

šodien miegs un mazliet uztrauc kā viss sāk ievirzīties.

naudu tērēju par daudz. Puss kurss no ekonometrijas jau pagājis, es neesmu izlasijis nevienu pašu lappusi, neesmu nevienu uzdevumu pats mēģinājis izrisināt, neesmu kladi pārskatijis neko. tikai sēdējis lekcijās un mēģinājis kauko saprast , vēl piedalījies assignmentu kopistīgā pildīšanā, kas parasti beidzas meģinājumu izprast jau gatavus atrisinājumus. nu vispār bēdīgi. Viens no visvairāk slinkotajiem kursiem.

Jā neko nemainīšu, nebūs labi.

tas tā.

appēdu biezpien kūku,

vispār.

nja, vakar treniņā. tas sīkais riebeklis mani nenormāli kaitina, es pilnīgi nesēju vairs sevi kontrolēt, vienu rīdi likās ka es metīšos viņam virsu un sākšu žņaugt, kautkāds ārprāc.
Sāku jau kliegt uz viņu gandrīz un ļoti naidīgi runāt, kad vajadzēja.

Resultātā treneris to laikam pamanija, drošvien padomāja ka es kaukāds ļaunais. kad bija jāsparingo ar treneri viņš manui agresīvi dauzija, nepatīkami. man nezkapēc likas ka tas tapēc ka es uz to sīko smerdeli pacēlu balsi.

Nu bet kā lai pacieš to idiotu, ja 'viņš neciena citus, tas viņu arī necienīs. Cieņa, cieņa. tam smerdelim būtu tas jāsaprot. '

ko man darīt, ja Tevi neciena, atklāti izmanto situācijas kur esmu bezspēcīgs un praktiski smejās ka izdevies man trāpīt un turklāt cērt at visu spēku. Es tā nekad nedaru, es izdaru kustību varbūt, parādu, ahā tu nokļūdijies, un izpildu tikai tā lai pats trenētos. A viņš jau nenovērtē to, varbūt vispār neredz. un tik bliež no visa spēka. Nu kā lai nesāk ārdīties ar tādu idiotu. Praktiski nekas neatliek kā palikt par tādu pašu, un necienīt arī viņu.

nē es saku, ja pēkšņi viņš man parādītos uz ielas , es man liekas viņu sistu, sistu un sistu, no visa spēka un pa seju. protams ja man pēc tam par to nebūtu jāatbild.

smerdelis, viņš ir vienīgais kas man bojā patīkamo sajūtu pēc treniņiem.
linkJā?

[Nov. 10th, 2006|07:33 pm]
Tātad. hm, jāiet jāsatiekās ar draugiem, ko tik ilgi neesmu redzējis. tas nozīmē neiet ar savu super teamu uz HoCo party. ak dievs kā es ienīstu šādas izvēles. bet neko darīt. nav nejausmas kad būs nākamā reize kad satikšu Mr K & R vienkopus. Lai gan reiz biju uz viņu pamatīgi apvainojies, pēc šitik ilgas netikšanās viss šķiet jauks.

mh. vienas vienīgas izvēles.
link1 garlaikotais|Jā?

[Nov. 10th, 2006|07:36 pm]
un vēl, ienāca prātā.

Ja es būtu morāli stabilāks, stiprāks, drosmīgāks, mani nekas nespētu apturēt. Bet nē, katrs mazākais sīkums spēj izsist mani no veselā saprāta un izjaukt manas stratēģijas.


besī, besī. Girbētos būt cietsirdīgam, nejūtīgam , būtu vieglāk, bet no otra puses nevarētu izbaudīt daudzas lietas.
linkJā?

navigation
[ viewing | November 10th, 2006 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]