[icon] fotografija - Garajiem ziemas vakariem !!
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Subject:Garajiem ziemas vakariem !!
Time:09:54 pm
Padalīšos arī Te!

Tad nu reiz netīšām uzgāju vienu jauku lapu kura pati dod balvas par labām ,interesantām pēc dizaina viedokļa web lapām. Tā nu papētiju foto lapas un izlasiju subjektīvi pāris linkus , kas nu būtu jāredz. :) Sākumā skatijos dizainu, bet tā kā skaistas lapas lielākotiesi ir labiem fotogrāfiem viss proces ievilkās uz 4 vakariem :) , te nu ir. :)varbūt Jums ar noder. !!


www.afterlifeseasons.com - savāds projekts. Bildēti kapi 4 gada laikos + specefekti .
www.oliverhinrichs.de - vienkārši un eleganti . Gan bildes ,gan web.
www.tonygarcia.com -  tāds <i> take easy  </i>  . man patīk.
www.dirklambrechts.com -  uhtii, sen nebiju redzējis ko tik patīkamu. It kā fashon/betuy/glamur bildes. Skaitas sievietes un ne tikai . Bet nav tā lēti un parasti. Ar izdomu un sajūtu. Lieliski .
www.dixonfilm.com -  cepuri nost. 3 fotogrāfu apvienība ar lieliskām reklāmas bildēm .  Ļoti radoši un kvalitatīvi. Brīžiem fotogrādija pazūd, bet kļūst par zīmējumu/datorgrafiku. Bet idejas ir uuhh .

www.nitinvadukul.com - interesantas bildes, bildējis dažādus slavenus muziķus, reklāmas utt., jauka minimāla lapa.

www.margecasey.com -  daudzu autoru portfolio , vajag daudz h lai visu noskatītos. ļoti ērta lapa un kaaas par bildēm ! :) Viegli skatīties dalot pa autoriem, vai žandriem .[man mīļāis conceptual varen labi patika ;)]
www.royzhang.com -  ļoti stiprs minimālisms,varbūt pat pārlieku ..gribētos lielākas bildes, bet pareizasi virziens man ;)[tas ja runānam par web]
www.jacziesmer.com -  kaut kas šitāds nebij redzēts. ļoti interesants projekts tieši bilžu skatīšanās veids. Pinķerīgi, bet tā tak māksla ;)
www.nicholesloan.com -  vienkārši un patīkami. [īsi un kodolīgi :D]

www.sksantos.com - patīkams minimālisms lapā , patīkamas bildes, ļoti izsmeļoši vai ne :D
www.ronnyknight.com - viegli pārskatāmi, nedaudz gan jāuzgaida, bet visnotāļa patīkama lapa .
www.sonjamueller.org - nedaudz nefunkcionāla gan , bet varen izdomas bagāta lapa, bildes ar skaistas. Jā + par izdomu un realizāciju.
www.sebjaniak.com - viens no  paraugiem man , kā nevajag taisīt lapu, nu brrr pārlieku saražģīti..
www.manipulator.com - nosaukums atbilst saturam, ļoti manupulētas bildes. Pārsteidz kvalitāte, uzjautrinājā mazo , raudošu bērnu bildes Uzjautrināja apzinoties cik muļķīgu iemeslu dēļ šie mēdz šitā brēkt :D. Tie brēni arī ir tas, kas patika, tie lielie bieži vien nu ļoti ķīmiski.
www.trevorleighton.com -  gribas teikt Lieliski, dzīvas sejas, dzīvas bildes kas rosināja emocijas. Patiesi un nesamāklsots perfektums. ++ par bildēm. Ar domu, es ar tā kādreiz mācēšu ;)
www.eoside.com -  bonuss par intro durvju efektu. Bildes nenoliedzami profesionālas, tik apskatīšanās veids graju visu. Liela ņemšanās lai redzētu.
www.noriomatsumoto.com -  burvīgi. Lieliskas dabas bildes savienojumā ar Moby skaņām. [moby gan pasām skanēja] Mute atkārās beigās ieskatoties sadaļā <i>Photographers insigth</i>. Atkal jau gribas teikt, es ar tā gribu.. gribu dzīvot mēnešiem uz salas lai tik bildētu, kas zin varbūt pārgribētu tur esot, bet tagad gribu ;). Nerunājot jau nemaz par ziemu un kalniem. Interesanti kā viņs tehniksi tiek galā ar to lielu salu . +++ par bildēm, sajūtām.


http://demo.fb....   - Varena lapiņa, bāzēta uz flash, labajā malā smuki var lifta pogas paspaitīt,lielisks efekts, drīz jau lapas būs kā video filmiņas ;)
thomasrusch.com - Bilžudēļ, iedvesmojoši. Lapa , traki flash
www.phapak.net- jauks minimālisms, bilžu ziņā gan, pārlieku daudz liek vienādas bildes, tas ir vienā sērijā bildētas, grauj efektu, kopēju iespaidu, man gribētos īsāk un koncentrētāk.
inmotion.magnumphotos.com - IZCILI , neko labāku neesmu redzējis, saturs un pasniegšanas veids, kā jau Magnum Photo, noskaties, noteikti. Pats tik dažus apskatiju [bet noskatīšos visus slide sow], tik tagad apjēdzu ko nozīmē traģiskais 11.09.2001.
www.frieke.com - Radniecisks, it īpaši parādot savu method  kladi :), patīkamas bildes, web.. nedaudz pinķerīgi, bet var pierast.
andrzejdragan.com -  vienkārša, bet laba lapa, labs portfolio
www.juergenaltmann.com/en/ - apbrīnojams web minimālisms.

 



Pati lapa te, ja nepietiek ar manis atlasīto. :) http://www.thefwa.com/
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]iekodeets
Link:(Link)
Time:02:31 pm
njā, darbadiena jau pusē un vēl tik daudz jāapskatās...

labi.
(Reply to this)

[info]ladumdam
Link:(Link)
Time:04:21 pm
oh, liels paldies, noderēs.
(Reply to this)

[icon] fotografija - Garajiem ziemas vakariem !!
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.