flash_mob's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, August 26th, 2004

    Time Event
    10:42a
    ieteikums shiisdienas un paareejiem mobiem! :)
    hey tauta!
    variants ir taac, ka buutu veelams droshiibas apsveerumu deelj, pakjert liidzi pases uz visiem mobiem. lieta taada ka policistu kungiem nav tiesiibu aiztureet vienk tapee ka purns nepatika utt..tip vinjiem patiik piesieties, un darot shaadas darbiibas parsvara vinji nevar rast iemeslu kapee piesienas iznjemot to ka vinji var aiztureet lai noskaidrotu personiibu, t.i. 3 stundas tu vari paseedeet iecirknii kameer tiek noskaidrota tava personiiba, tatad, lai no taa izvairiitos pajnemam pasiites liidz, veelams uz visiem mobiem, tikliidz kaac grib piesieties itkaa noskaidrot personiibu mees varam paraadiit pasiiti un lai vinjsh iet ieskrieties..:) to man ieteica vienc gudrs cilveeks, vinjam patiik shiis idejas visas par mobiem, bet nevar piedaliities, tip tas i manc pateevs..:)
    taa luuk iisumaa..:)
    p.s. tiekamies shon mobaa!:)

    Current Mood: laps, nepacietiigz
    Current Music: dzelzs vilks - veelreiz
    8:54p
    shodienas mobs, izdevies!?!

    bij visai jautri, iesaaakumaa bijam shaadaa sastaavaa: [info]malibu  [info]siisiikei  [info]apple_tea  [info]wwufx  baiba nils raivis [info]metally  [info]educeenz  aa un robiic ar iivi.. iesaakumaa pastaaveejaam pie vilhelma pankuukaam, robiic ar iivi muus laikam aizmirsa, saaka runaat ar k.kaadiem cilveekiem un pat neatbalstiija muus, peec pankuukaam staaveejaam pie t.g.i fridays, iesaakumaa pie viena loga ta pie otra, tad pie pizza jaz kas ir doma laukumaa, tad apstaaveejaam 7gudrie bambusu birzii, laikam monterosso k.kaadu neatceros nosaukumu pareizu, pie leduspukjes, pie pelmenju centra a pie 2iem logiem,..:P veel kaadu vietu piemirsu?!?

    kopuma bij jautri, tik zeel, ka apmekleet veel kaadu iestaadi sadomaajaam tikai peec pankuukaam, kad malibu ar apletea bij nozudushas, protams robi ar iivi arii atstaajaam netaalu pie pankuukaam. bij jautrs pasakums, protams shlipsiites bij tik man, metally un wwufx..:) citi atrada iemeslus dazhaadus kapee nebij.... hmm.. neatceros, mees pie spalvaam pa gaisu staaveejaam tomeer jeb ne?? man jau viss sajuka.. tach staaveejaam ne..?!?

    taga jaadomaa naakamais mobs..:)



    Current Mood: pacilaac, kursh paceela?!? :P

    << Previous Day 2004/08/26
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba