flash_mob's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, July 23rd, 2004

    Time Event
    11:30a
    apkopējas slavinājums
    hi! mani šeit neviens nepazīst un paldies par to.

    ir ideja uzrīkot vienu mobu. ideja ir bezgala vienkārša - uztaisīt dzīvu pieminekli. aka no sērijas memoriālais komplekss par godu tādam un tādam upurim.
    pamatdoma - ir centrālā figūra, kas rokās tur kaut ko bezgalīgi idiotisku (pagaidam man domas virzās uz slotas pusi) un apkārtējie cilveki traģiskām sejas izteiksmēm, uz viena ceļa stāvot pietēlo, kādas mokas viņi izjūt un kā cieš par varoni, kas tur slotu. ilgums - 5-7 minūtes.
    pārāk daudz cilveku negribētos - varbūt kādus 8-10, ja būs vairak, pasāciens zaudē savu jēgu. (ja šeit ir kāds flashmoba purists - tīrās idejas piekritejs - viņš ir tiesīgs mani nolamāt par svētās pamatidejas neieverošanu, man tas ir dziļi vienaldzīgi). interesenti piesakās, lai es zinu, vai to vispār vērts rīkot.
    par idejas oriģinalitāti neko nezinu, neesmu nekur racies lai meklētu, vai kaut kas tamlīdzīgs nav kādreiz jau taisīts.
    varētu plānot uz šo sestdienu tobiš 24.07.
    ir idejas? padalieties! :)

    upd
    no [info]amsterdama izskanēja ģeniāla ideja, ka tie, kas nepiedalās nepastarpinātā moba rīkošanā, varētu nolikt pie kājas traģiskajiem cietējiem ziedus. neko extra - tīri simboliski.

    vieta - domāju pretī MC Donaldam. (un neba jau reklāmas pēc).
    laiks - kādas idejas? es nosliecos uz rīta pusi, tā ap 12.
    priekšmets - atvērts jautājums, piesviediet idejas!

    Current Mood: pārgudrs
    11:40p
    slotas slavinājums UPD
    moba ideja ir bezgala vienkārša - uztaisīt dzīvu pieminekli. aka memoriālais komplekss.

    scenārijs - ir centrālā figūra, kas rokās tur SLOTU (laika palicis pārāk maz, lai diskutētu par priekšmetiem. citā reizē izdomāsim ko citu) un apkārtējie cilveki traģiskām sejas izteiksmēm, uz viena ceļa stāvot pietēlo, kādas mokas viņi izjūt un kā cieš par varoni, kas tur slotu (slotu ņemu es, par turētāju vienosimies)

    noteikumi - akcijas laikā neviens neņirdz, cenšas nesmaidīt, nesarunājas, ignorē pārējos moberus un pret lietu attiecas pilnīgi nopietni. ja nāk smiekli - skatieties uz neitrālām lietām. galveinais - lūdzu nesākt histēriski rēkt un atklāt, ka viss ir iepriekš ieplānots. savādāk daudz kam zūd jēga.

    cilvēku daudzums - neierobežots.

    sākums - 24.07.2004. 18-00 (priekšlikums kopicistiski savākties 17-40 pie strūklakas, kas atrodas pa vidu starp operas namu un laimas pulsteni. paiet garām nav iespējams. aprunāsim sianses un noskaidrosim, cik galu galā esam).

    akcijas vieta - pretī McDonaldam, kas atrodas pretī laimas pulkstenim. tas ir pašā centrā.

    akcijas ilgums - 5-7 minūtes.

    pēc akcijas beigām savācamies pie tās pašas strūklakas. ja būs labs garastāvoklis un pietiekami daudz cilvēku, noorganizēsim vēl vienu mobu.

    no [info]amsterdama izskanēja ģeniāla ideja, ka tie, kas nepiedalās nepastarpinātā moba rīkošanā, varētu nolikt pie kājas traģiskajiem cietējiem ziedus. neko extra - tīri simboliski.

    ja kādam ir fotoaparāts, paķēriet līdzi. viens šo pasācienu varētu pabildēt. būs atmiņām un idejas popularizēšanai.

    lūdzu aicināt visus draugus, kas piekrīt akcijas noteikumiem. jo vairāk mūs būs, jo jautrāks pasāciens!!! varbūt ielieciet linku uz šejieni savā žurnālā.

    un pēdējais - cerams, pingvīnu nebūs! (pingvīns - cilvēks, kas zin par akcijas norisi un atnāk paskatīties un paņirgt). ja nepietiek iekšu piedalīties, labāk nerādīties vispār.

    SeeY there :D

    << Previous Day 2004/07/23
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba