Profils
Elfa
User: [info]felidae
Name: Elfa
Web'i
Medus&Piens&Darva - Komentāri
...................
felidae
Uhh
Tas bija kas šausmīgs - neta nebij gandrīz nedēļu! :P Citādi jau dzīvē viss ka pa sviestu. Teju vakar atbraucām no Vlt's laukiem, iepazināmies ar šā atvasīti un daudziem citiem DĪVAINIEM un ne tik DĪVAINIEM laudīm......Mans, gandrīz kā vienmēr, piedzērās, bet te vaina veļama ne tik uz manu nemākulīgo apiešanos ar alkO, cik jauno zāļu ietekmi..palasot to papīrīti, kas sastopams, gandrīz, katrā zāļu iepakojumā man sāka parādīties visi minētie simptomi.....tie medikamenti ir EVIL :P
Tikko tiku pie jaunām sandalēm, ja manas vecās SunC bij nelietīgi sagrauzis!Vispār tas monstrs man jau ir iznīcinājis kā minimums DUCI apavu, ieskaitot manus zābīšus, ar kuriem viņš tika smagi piekauts.

Un rīt...un rīt mans dodās Vidzemes mežos lasīt ērces!!!NO pats rīts dodos dažu dienu braucienā uz Mūnamāgis (318m) nu tāds kalns. Maršrutu būt plānojis es un, galvenokārt tur ir iekļauti dažādi ģeoloģiski Latvijas brīnumi.

Šodienas vizītie pie PSiho izvērtās par manu radinieku ķidāšanas un...kā nu ne tur visiem pa vairākiem vīriem un sievām ;)

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: