Profils
Elfa
User: [info]felidae
Name: Elfa
Web'i
Medus&Piens&Darva - Komentāri
...................
felidae
Ir tā, ka mani tas viss dikti tracina...sākot jau ar LIelā pidara vizīti mūsu dirsālīdēju nometnē..turpinot ar darbadevēju necienīgo izturēšanos, manu naivumu un naudas patstāvīgo jautājumu....it kā jau tās naudas netrūkst, bet fakC, ka par tik daudz ko ir jāpārmaksā vienkārši padara traku, tādēļ, mirstīgam cilvēkam nekas neatliek kā meklēt lētākas problēmu risināšanas iespējas.
Visu dienu kā tāds pelēks mākonis es klīstu no viena Rīgas gala uz otru, lai sabojātu pozitīvi noskaņotu cilvēku garastāvokli, bet kas vēl sliktāk, dažiem es izliekos pozitīvisma kalngals!:P Cūcīgi šmaukties, taču daļēja izlikšanās tiek identificēta ar patreizējo stāvokli, kas gala rezultātā liek justies kaut mazliet labāk!
Nopirku mediatorus, vadu un...nomainiju savam Zaļajam mostram buhses, kaut...tas neko nelīdzēja...kā apteica servisā..tas taču ir džips un nolamāja manu jaukumiņu par BoBiku!!!!
Esu slims, tādēļ izpalika man šodien darbs, par ko gan es būt tikai priecīgs :) Varēju veltīt paŗis minūtes vairāk savas grāmatiņas lasīšanai...nebeidzu sajūsmināties!:)

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: