Profils
Elfa
User: [info]felidae
Name: Elfa
Web'i
Medus&Piens&Darva - Komentāri
...................
felidae
Liekas, ka tiekot palēnām aizmirsts.
Sāpes daudz maz aprimušas, bet tādēļ jau uzradušies citi sarežģījumi - jāmierina citi, jālabo savas kļūdas un jācīnās ar saviem tumšajiem spēkiem..nu šamā diena tāda salīdzinoši izdevusies, ja neskaita kādu duci smagi pielaistu kļūdu saskarsmē ar citiem - absolūta nulle iecietības, humora robežu trūkums un utopisko ideju paušana ar sekām..
Ņemot vērā, ka mani nepaņēma uz kinovakaru, dzīve nepalika parādā, bet piesūtija Brālīti ar kino Rīga uz filmu Zatoiči - tjip akls samurajs, ntā mēs tur ar Henča un Konic zirgojāmies pa visu zāli (nesaprotu, kur tā pacietība citiem izturēt mūsu klātbūtni, jo neatkarīgi no filmas satura mūsu smieklus un komentārus vienmēr var ievērtēt viss ķinīts).
Sakaini bij vazāšanās p-a birokrātijas gaiteņiem un brauciens uz Mežciemu..ntā - daudz iztērēta benzīna un jēgas ~ 0. Vienam visu dienu isterika bij, so ar to ar nekādas saprašanas, bet nu liekas, ka viss nokārtosies.
Jāmin, ka šodien iegādājos ilgi loloto mazparpalu un lielparpalu, kura ietīka savas skaistās krāsas un mazā izmēra dēļ...

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: