lohnesha murgojumi
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Sunday, June 20th, 2004

Subject:"izlaidums"
Time:11:24 am.
Mood:domiigi labs.
Music:The Calling - Camino Palmero - Nothing's changed.
vakar bija "izlaidums". Kapeec peedinjas jaaraksta? Taapeec, ka atestaatus dos tikai juulija viduu, bet tas taa ....
Vispaar bija OK, tik nevareeju noseedeet karstumaa un neertajos kreeslos, plus veel sporta zaale, bet tas netrauceeja nemaz. Nebiju bijis uz meegjinaajumu, bet bij ok, dariiju visu bara instinkta vadiits. Sanjeemu no skolas pateiciibu un veel apsveiceeji ... paldies [info]skrejpapinjsh par pukji, riktiigi labs draugs tu esi :)))
Peec sviniigaa maza ieeeshana maajas un tad dodamies uz balli. No saakuma bija mazliet neinteresanti, tachu beigaas iesilu un bij ok ;) Riktiigi labi izrunaajos ar audzinaataaju un satiku vienu agraako klasesbiedru, kursh 2 gadus bija kliidi pa pasauli, riktiigi forssi ... Sanaaca arii palietot graadiigo virumu, bet tikai augstveertiigu mantu, bet neteikssu kaadu, nav svariigi. Izdejojos un pasmeeju par citiem utt. un tjpr. Veel dejojaam no riita, kad viss bija gaish, tachu pamazaam visi saaka kliist uz maaju un es arii konstateeju, ka laiks doties .... tas bija ap kaadiem 5 no riita.

Tikko pieceleos un domaaju tagad par aizvadiitajiem 12. skolas gadiem, kas bijis un kas nav bijis taa, kaa varbuut gribeetos, tachu es esmu apmierinaats ar pavadiitajiem skolas gadiem un savu jauniibu, jo viss, cauri [..] vairaak nekad nebauus tas, kas bija, bet vismaz es ceru un domaaju, ka buus veel labaak! :)

Bildes ->
Comments: Read 4 or Add Your Own.

lohnesha murgojumi

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Website (My Website).
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.