lohnesha murgojumi
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Saturday, May 1st, 2004

Time:12:00 am.
Comments: Read 3 or Add Your Own.

Subject:Eiropa muus nesapratiis
Time:8:26 pm.
Sveiki visiem!
Tagad jau jaasaka Eiropieshiem, bet kas iisti ir taa Eiropas Savieniiba (ES) un ko MUMS taa dos? Man naaca shodien smiekli par daudziem, kuri priecaajaas par iestaashanos ES, tachu nezina, kas iisti taa ir ... bet to jau lemj katrs pats, cik vinjsh grib zinaat un par ko grib zinat.
Manupraat, ES ir tas pats, kas Padomju Sociaalistiskaa Republiku Savieniiba (PSRS), tachu daudz civilizeetaaka, bet via varam teikt arii labaaka? Kursh gan to zina ... Es domaaju, ka mees paleenaam saaksim nozheelot, tachu buus jau arii daudzas labas, lietas, taas buus veelaak. Bet tad jau redzēs kā būs!
Man ljoti nepatiik Eiroparlamenta veeleeshanu nolikums, jo tas, manupraat, ka jaabalso noteiktā vietā, tachu ne man to lemt.
Jaacer, ka viss ies labi un dziives liimenis kaaps un ekonomika arii, taadelej noveelu visiem labaaku dziivi jaunajaa Latvijaa, vai arii kaa vareetu teikt - apvienotajaa Eiropaa!!! Lai veicas!

P.S. Kaut kur gribeeju sho te izteikt, lai pats peec paaris gadiem vareetu atcereetos, ko biju domaajis. Buutu labi, ja katrs izteiktu savas domas par ES, un es ceru, ka Jums vismaz tādas ir, jo mēs vairs nedzīvojam mezhaa ...
Comments: Read 2 or Add Your Own.

lohnesha murgojumi

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Website (My Website).
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.