lohnesha murgojumi
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Thursday, April 1st, 2004

Subject:vakardiena, nakts & shodiena ...
Time:3:58 pm.
Mood:apdomiigi labs.
Music:Z-Scars.
Njaa vakar bija taa diena, kad vienkaarshi viss aizgaaja cietiim pa iistam dazhu labu cilveecinju deelj (nemineeshu vaardus) ... taadeelj izdomaaju, ka ir pienaacis tas briidis, kad fassko iziet tautaas lai atsleegtos no ikdienas, no dziives ... no visa ... taa arii tika apmekleets Drumm & bass pasaaciens Back to base Ceesu ielas Vi@ pagrabos. Kaa jau shaadaas reizees, lai atsleegtos no visa, tik lietotas apreibinoshas vielas un uzvilkts kaads duums ... bik izaardijos un KAARTIIGI izkratiiju pie nezin cik decibellu skaljas muuzikas iekshas. Njus muzons taads, ka staavot pretiim tumbaam basi iziet cauri visam kjermenim it kaa kaads drebinaatu. Taa arii bija, tas ljoti paliidzeeja.
Atgriezhoties maajaas ap plkst. 2 naktii atkal nenaaca miegs kaadu stundu vai vairaak, bet shis laiks man paliidzeeja apdomaat visu un izlemt, kaa varbut vajadzeeja un meegjinaashu sho visu realizeet dziive. Vieniigaa atzinja ir taada, ka besis neva nekas slikts, vaig tik maaceet to izmantot, lai saprastu savas un citu kljuudas, nevis vienkaarshi gausties ... taadeelj Cilveeki! Mostieties! Viss turpinaas un nekas tragiskj nav noticis, vienkaarshi taada nu ir shii dziive! Pats lasu tagad savus ieprieksheejos postus un domaaju: "Kaapeec es taa rakstiiju?" Bet laikam jau arii bija iemesls, bet cerams, ka turpmaak buus labaak, jo sapratu daudzas lietas, ar kuraam mums diemzheel ir jaasamierinasa, tachu to var izdariit tikai ar labu draugu atbalsta paliidziibu vai atsleegshanos no visa. Shoreiz man bija otrais varinats, jo gribeejaas atsleegties arii no neta dziives un no datora ... lai gan zinaaju, ka man te buus jaatgriezhas un tagad tas neskjiet tik slikti, drausmiigi un pretiigi ... vaig maaceet atdaliit shiis divas, tik ljoti atskjiriigaas dziives, lai gan tas ir kaa kuram, man nepatiik taas jaukts vienaa maisaa, jo ir zinama pieredze.


Rakstu shito prieksh sevis, jo gribeejaas sho pierakstiit, lai veelaak vareetu palasiit un atcereeties!


No riita bija bik fizisks besiic un nezheeliigs miegs, bet tagad viss ir OK, lai gan naktii ir guleetas ap 3,5 stundaam, tik buutu veel labaak, ja nesaapeetu kaaja ... bet nekad jau nevar gribeet visu!!!

Varbuut kaadu iedroshinaaju uz savaadaaku leemumu savaa dziivee, varbuut nee, bet galvenais atcerieties vienmeer ir izveele, lai arii kaada buutu attieciigaa situaacija, vajag tikai maaceet pie taas nokljuut un diemzheel neviens to nepateiks priekshaa, jo taas tachu ir muusu pashu dziives! Vai ne taa???

Labi jaatgriezhas iistajaa pasaulee un jaameegjina ieviest shiis manas izdomaatas domas dziivee, lai atkal taas nepaliek tikai domu liimenii, jo dziive tachu mums ir tikai dota viena, taa kaa dziivojiet un centieties!!

Lai JUMS visiem veicas!!!
Comments: Read 5 or Add Your Own.

lohnesha murgojumi

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Website (My Website).
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.