lohnesha murgojumi
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Saturday, February 14th, 2004

Subject:33 stundas ...
Time:4:56 pm.
esmu atpakalj no Rigas .. neesmu guleejis jau apmeeram 33 stundas, bet miegs nenaak ...
smirdu peec tabakas un mutee zipeju garsha, taadeelj ieshu nomazgaaties un uzdrukashu k-ko vairaak par konci "Melnaa piektdiena"
Comments: Read 10 or Add Your Own.

Subject:Melnaa piektdiena [review]
Time:8:53 pm.
Mood:taac.
Music:nekas.
Protams tika brauks ar atiili, kus siliite ar vienu korvu visu celja verveleeja, kaa vecas seejmashiinas, tachu vareeja bishku paguleet tajaa, peec tam dodamies uz klubu "7up" un redzem, kas tas klubs vien suudu buushana ir, nu neko, kaads ir taads ir ... neko padariit. Ejam ieksh zaales un saprotam, ka tomeer k-kas arii buus shovakar, nu neko jaasaak sildiities, taadeelj tike pirkts alus (par laimi Bauskas ir tiiri labs). K-kaa dzjeki njemas pa skatuvi skanjodami, bet beigaas koncis arii iet valjaa. Izskataas, ka tomeer koncis buus ok! Iesildiijushies esam nu saakam taalak pa iistam dzert, nu neko ali tiek dzerti viens peec otra, kaa uudens. Peec tam ejam apgaitaa tiek satikti dazhi chomi, mans iepaziistas ar biguggu un veel paaris tipinjiem. Veelaak kaa par briinumu tiek satikti dazhi negaidiiti purni, bet tas tik priecee. Izdomaajam, ka vaig panjemt shnjabi, nu neko, saciits, dariits. Izloku 200 g. un paliek jautri.Beidzot arii ir pienakausi kaarta graiziit Skyforger. Nu jaa .. tas bija to veerts!! Vareeja izaardiities kaartiigi, tik peec tam taa pasuudiigi bija, jo gaisa nebija ne vella, viss naturaali piepiipeets. Taadeelj ejam lejaa patuseet ieksh koderu brandzhas un veelaka pievienojas neons. Paleenaam visi saak zust miglaa, nu neko turpinam dzert un saakam speeleet biljardu. He mans pakaasa neonam, bet nekas shim riktiigi paveicaas, jo kija bija vinjam tieshi laikaa.Pamazaam tuvojas pulkstens 5 un neons pazinja, ka dodas un centru, nu neko mees ar izdomaajam durt un duram ar.
Pa celjam tiek nolamaata viena nabaga tantinja, bet mees aizshaujam uz autoostu, bik paguleet. Taa ari daram tik tur nezheeliigi auksts un taalaka muusu celjs ved uz Veermaniiti Lido lai k-ko ieest un peec tam uz lekcijaam, kur seedeejaam un smirdeejaam (vaarda tieshaa noziimee). K-kaa iztureejaam lekcijas un turpmaakais celjs ved uz autoostu nopirkt biljeti sekspresii un duram uz T/C Centrs eec bulkaam un apelsiinu sulinjas. Iekosteejam un duram uz autiili. Iekaapjam tajaa un izraadaas, ka ir smirdiigie kreesli, kuros ne suuda nevar noseedeet. Taadeelj mocos visu celju taa arii nepaguleejis. Bet ieksh autiilja peekshnji dzirdu runaajam ar journaalja dazhiem kadriem nu neko nodomaaju, ka jaapcheko kas taas vareetu buut. Nu neko driiz esam Valmieraa un dodamies uz maaju pusi, tachu miegam tiek teikts nee, jo nav laika!!
Taatad pashlaik ir neguleetas 38 stundas, be juutos, kaa tikko dzimis un nav nekaada vaina, bet leenaam saak vilkt uz gultas pusi!
Comments: Read 18 or Add Your Own.

Subject:1x menti & tiesiibas
Time:8:55 pm.
jau 2 dienaa ar tiesiibaam bija jaasaskaras ar mentiem, tachu ne par noteikumu paarkaapshanu, bet shi k-kaadas paarbaudes veic visaa valmieraa.
Comments: Add Your Own.

lohnesha murgojumi

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Website (My Website).
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.