lohnesha murgojumi
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Saturday, December 13th, 2003

Subject:ssodienas piedziivojumi
Time:10:09 pm.
Mood:besis, bet labs :).
Music:TV.
Viss saakaas 5cos no riita, kad iipassi neveraaju piecelties, jo vakardienas vakaraa nenaaca miegs un taa guleetas apmeeram 4 stundas. Nu neko aizzeju uz autoostu un tessu uz riigu, taa kaa autinjam tas bija ssiis dienas pirmais reiss, autiilis bija galiigi auksts un visu laiku sala nezheeliigi kaajas (taadeelj ka kurpes kaajaas) tikai k-kur seeniiti palika mazzliet siltaak. Autinjaa arii iipassi nevareeju paguleet, jo saapeeja mugura.
Nu taa pienaaca riigas autoosta un izkaapju araa un saak sist drebuljus, bet par laimi aatri paariet, aizeju uz "Centru" un tur nau manas iecieniitaas brokastu maiziitas - maiziites ar kuupinaatu galju, nu neko naacaas vien iztikt. Aizduuru uz Liivu laukumu apluureet slidotavu un sapratu, ka ir riktiiga "gniida", taadeelj pecpusdienaa jaadodas vien buus uz "Lido", taa kaa neviena paša dziiva radiiba nebija iznjemot mani, nodomaaju paslidinaaties pa ledu, nu taa apstiijos ka daudz sniegs uz ledus un iipassi nesliideeja tamdeelj ;) taalaak uz Doma laukumu un iereuadziiju egli un apreecos, jo neviena pati lampinja nebija tur ;) un taalaka jau uz kurssiem, par kuriem nestaastisu jo nav interesanti!
Peec kursiem satikaamies ar [info]skrejpapinjsh un maucaam uz lido ar tramvaju, protams tramvajaa vis nelabi "oda" peec ziviim, uriina un veel k-kaa nezinaama ... :( bet varbuut arii es neesmu pieradis pie shaadas smakas, jo esmu perifeerietis.
Nonaakussi Lido un celjaa uz WC ieraugu Elizabeti no TF 2, peec tam uz slidotavu. Nu taa bik naacaas pastaaveet rindaa, bet aatri tiku iekshaa un tad sapratu, ka sisteema tur slidu iirei ir diezgan suudiiga :( bet galu galaa tiku pie slidaam un slidot, tad saprotu, ka vajadzeeja panjem liidzi vilnas zekjes un slidas bija neasas, taadeelj iipassus paraugdemonstreejumus nevareeju raadiit :P tad jamie lielaako slidotavas dalju saaka tiiriit un bija jamauac araa, tad saprotu ka tik tiessaam taa sisteema ir diezhan pastruntiiga, jo nevar atrast kur nodot slidas, vot taa!
Taalaka izgaajussi araa domaajam kur lai paeed, nu taa ejam uz Lido un tur staav rindaa pat uz iekshaa iesaanu un nodomaajam, ka pariisim McDonald un cereesim, ka hamburgeraa nebuus taarpi iekshaa. Taalaak jau seko "smarzhiigais" celjs no Krasta masiiva uz Autoostu, kur tiek nopirkta biljete un tiek aizdurts uz McDonald, kur tiek paeest un taa kaa dziives veel esmu :)
Taa kaa bija laiks veel domaajam aizshaut uz Centru, J.Rozes graamatniicu, kur tike nopirktas divas vajadziigas graamatas, un tad aizshaujam uz Liivu laukumu apcoleet kaa tur slido un secinu, ka tur nav vietas ...
Taalaak mazs gaajiens uz staciju un driiz jau atinjsh uz maajaam, bet viss veel nav beidzies ... saakas putra ar to, ka visi neseezzas savaas vietaas, liidz ar to sajukums, bet galu galaa dabuuju savu seedvietu un jau duru uz maaju, kur passlaik atrodos un rakstu sso postu ...

P.S. Sorry par kljuudaam!
Comments: Read 16 or Add Your Own.

lohnesha murgojumi

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Website (My Website).
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.