smth
Pirmā atvaļinājuma diena veikalos 
6th-Aug-2020 09:48 pm
0806

Ja godīgi, man ne pārāk patīk vazāties pa veikaliem. Tie mani pamatīgi nogurdina. Tomēr šodien man bija ieplānota veikalu diena.
Vispirms Spice Home. Joprojām meklēju aizkarus. Diemžēl joprojām neizdevās atrast neko tādu, kas ļoti iekrīt acīs un nemaksā ārprātīgi dārgi. Diemžēl atkal nostrādāja greizais variants - iepatikās aizkars, paskatos cenu un saprotu, ka maksāt 70 līdz 100 euro par metru tomēr ir daudz par daudz. Nu, neko..turpināšu sirot pa veikaliem un meklēt, ja nu izdosies atrast savējos. ;)
Ja jau tik lielā tirdzniecības centrā esmu, nolēmu paskatīties arī kleitu sev un dāvanu tētim. Ar pēdējo viss ļoti vienkārši - zinu tēta gaumi, tāpēc diezgan ātri izdevās nopirkt grāmatas viņam. Tiesa, to vienīgo, kuru viņš arī gribēja, diemžēl arī šodien nespēju atrast. Piecās grāmatnīcās tās grāmatas vienkārši NAV! Neticami, bet gan jau atradīšu!
Ar kleitu man sanāca gluži tāpat kā ar aizkariem un to tēta vienu grāmatu.. Kleitu daudz, bet aptur vai nu cena, vai kvalitāte, vai vienkārši nepatīk... Viena it kā patika, un it kā cena bija saprātīga, tomēr nebiju pārliecināta, ka man tiešām to vajag. Aizgāju pastaigāt pa centru, bet, kad atgriezos, manis noskatītā kleita jau bija projām. Tātad man nemaz viņu nevajadzēja.
Pēc tam vēl iebraucu Riga Plaza, Molā... Pārguru.
Tiesa, pati sevi nedaudz iepriecināju. Ilgāku laiku skatījos uz Rituals "Hammam" sēriju. Savulaik pamanīju šo līniju kādā no viesnīcām, kurā nakšņoju. Iemīlējos smaržā un sapratu, ka man vajag! Ik pa brīdim šo un to nopērku. Šodien iepriecināju sevi un māju ar smaržkociņiem. :) Atkal viss smuki smaržo!
Iebraucu arī Krasta ielas DinoZoo. Ja godīgi, braucu ar pēdējiem spēkiem. Kaķiem vajag smiltis - nav variantu. Nedaudz paskatījos sortimentu un cenas. Par šo to pašausminājos, jo sapratu, ka no Vācijas joprājām ir izdevīgāk pasūtīt. Šis tas ieinteresēja. Bet nu pārāk nogurusi biju, lai izstaigātu kārtīgi un apskatītu visu piedāvājumu. Būs kādreiz atkārtoti jāatgriežas.
Ja godīgi, es nesaprotu tos cilvēkus, kuri var katras brīvdienas pavadīt lielveikalos. Tas taču ir tik nogurdinoši!!! Noteikti ne mans izklaides veids.
Nu, ko.. vēl rītdien jāizdara visi sagatavošanās darbi un tad var doties uz kāzām un laukiem. Nedēļu noteikti laukos dzīvošu, varbūt arī vairāk. Redzēs.
This page was loaded Apr 19th 2024, 6:00 pm GMT.