smth
Auksti 
15th-May-2020 10:58 pm
0515

Tā kā bija jānokārto pāris lietas klātienē (jārestartē telefons, jānosūta dokuments ELA), aizgāju uz darbu.
Darbā auksti. Kad atnācu vien 16 grādi kabinetā. Dažu stundu laikā, kamēr biju darbā, uzsila līdz 18.7 grādi. Bet tas vienalga nav nopietni. Sēdēt virsjakā un cimdos - stulbi, bet izskatās, ka vienīgais variants.
Kamēr gāju mājās nedaudz lietus pasmidzināja, vējš diezgan pamatīgi pūta, bet ik pa brīdim arī saule. Ļoti mainīgi laikapstākļi un.. auksti. Bet skaisti ārā, jo pavasaris un pasauli piepilda desmitiem zaļo toņu.
Mājās arī ir pavēss (vismaz pēc sajūtām), lai gan ir 20 grādi. Meitenēm vēl aukstāk dzīvokļos. Astra teica, ka arī viņai mājās ir tikai 16 grādi. Mjā.. sajutos laimīga, ka mums šeit ir siltāks. Jā, pietrūkst tomēr gāzes katls, jo tas radīja zināmu mieru - ja būs auksti, varēs ieslēgt. Tagad jāpaļaujas uz centralizēto apkuri. Bet priecē tas, ka nav tik mitrs, kā savulaik pie Jadvigas. Joprojām ar zināmām šausmām atceros pirmo gadu, kad tur dzīvoju.. grāmatas žāvēju ar fēnu, jo bija ārkārtīgi mitrs..
Rīt braukšu pie mammas un tēta. Vairāk nekā mēnesi viņus neesmu satikusi. Sazvanīšanās tomēr nav tas. Gribas jau ātrāk siltu laiku, lai mierīgi varētu rosīties dārzā un ievērot distancēšanos. ;>
This page was loaded Apr 25th 2024, 9:44 am GMT.