smth
regulārā sanāksme 
3rd-Oct-2019 10:30 pm
1003

Kārtējā ekspertu komitejas sanāksme. Kādreiz, sen, sen šīs sanāksmes man izraisīja gandrīz vai zobu sāpes - stress bija liels, sajūta, ka neko nesaproti, mocīja, bet šoreiz sapratu, ka reāli sāk patikt šīs sanāksmes. Sāku iepazīt cilvēkus, kas regulāri brauc uz šīm sanāksmēm. Ar Ildiko no Ungārijas regulāri papļāpājam par to un šo. Arī ar lietuviešiem ir diezgan labas attiecības. Beidzot arī Pereira sācis mani uzrunāt vārdā, nevis uzrunā kā valsts pārstāvi. :))
Sanāksme bija interesanta. Daudz teorētisku jautājumu un arī praktisku. Un kaislības pa vidu arī bija, ja kāds nepiekrīt kāda cita viedoklim. Tiešām bija aizraujoši.
Un lieliski, ka vakar nopirku to kašmira džemperi, jo citādi tiešām būtu nosalusi kā prusaks. No rīta vēl likās, ka man ir karsti, karsti, bet dienas gaitā sapratu, ka apkure joprojām nav ieslēgta, ka telpa joprojām ir vēsa un plāna blūzīte nemaz nav labs sabiedrotais tādā situācijā. Bet nu skaidrs ir viens, šķiet, ka vakardiena pēc dažām dienām man ai, kā līdīs laukā. Esmu gatava tam, ka sāpēs kakls un atkal tecēs deguns.
Mamma šodien izstāstīja, ka viņai atnākusi vēstule. Bez viņas noticis konsīlijs. Vēl jāatrādās traumatologam tuvākajā laikā, bet skaidrs, ka operācija ceļgalam būs. Mamma gribētu, lai tā būtu vēl līdz Ziemassvētkiem, jo tad viņai vēl mazāk visādi vīrusi ķeras klāt - no rudens imunitāte ir stiprāka. Priecē, ka viņa tik mierīgi par to visu runā. Pirms abām acu operācijām viņa krietni vairāk satraucās. Nu, ko.. tagad jāsagaida 19.oktobris, kad ir pieraksts pie ārsta - traumatologa, lai uzzinātu, kad tad būs tā lielā diena. Skaidrs ir viens, ka gadījumā, ja operācija tiks uztaisīta un viss būs labi, tad dzīves kvalitāte mammai krietni uzlabosies. Un tas ir galvenais.
Lidojums mājās bija diezgan mierīgs. Nedaudz kaitināja blakus sēdošais jaunēklis, kas tā kā tāds gailis visas savas ekstrimitātes izstiepa uz visām pusēm. Nav jau problēmu, ka cilvēkam gribas ērti iekārtoties, bet tad, kad viņa elkoņi reāli jau baksta manas rokas, kas paklausīgi saliktas klēpī, tad diez ko ērti nav. Tā kā ērti sēdēt nebija, tad nekāda lielā gulēšana nesanāca. Lasīju "Rīgas Laiks". Kaut kā aizvien vairāk nonāku pie pārliecības, ka uz nākamo gadu tomēr atkal jāatjauno tradīcija abonēt "Rīgas Laiks". Arī "Teātra Vēstnesis" kārdina. Varētu atteikties no citiem žurnāliem, kurus šobrīd pasūtu. Varbūt. Jāpadomā.
Nu, ko.. kārtējais komandējums beidzies. Šobrīd zinu, ka nākamais komandējums uz Briseli būs jau novembrī. :)
Un vēl šodien atrisinājās arī jautājums par senioru pasākumu. Mamma norunāja ar Žeņu, ka pasūtīšu kliņģeri un atvedīšu viņiem. Tas tiešām ir labs risinājums. Nākamās nedēļas sākumā pasūtīšu, lai sestdien var mierīgi aizvest kundzēm un kungiem ar sirmām galvām gardumgardo augļu klinģeri. ;)
This page was loaded Apr 19th 2024, 9:46 am GMT.