smth
laiska svētdiena 
11th-Nov-2018 08:53 pm
1111

Lai arī šodien ir Lāčplēša diena, tomēr mēs šodien slīmestojam pa mājām. Visu nedēļu skrien, skrien, tāpēc brīvdienās gribu mieru un dīkdienību.
Rīts sākās smieklīgi, jo mani pamodināja Triša, nolaizot manu labo plakstiņu. Mēle - smilšpapīrs! Ja vēl seju šonedēļ no rīta laizīja un es neko neteicu, bet nu plakstiņš.. tas bija skarbi! :D
Labi, ka šodien Lueta noziņoja, ka viņi aizvedīs vecvecākus uz Sileni. Vismaz mums ceļš līdz Silenei būs nedaudz īsāks - trīssimt kilometru vietā vien 244 kilometri.
Ilgi domāju par torti. Skatījos Daugavpils dažādu vietu piedāvājumu, bet sapratu, ka Lilitas ciparkūkas un burtukūkas tomēr ir skaitākas. Nav tik daudz krēms virsū, turklāt augļi un ogas mainās atbilstoši sezonai. Arī kūku maliņas ir asi, skaisti nogrieztas. It kā jau Arthub arī ir skaistas kūkas, bet nu pret burtiem-cipariem man bija dažas pretenzijas. Līdz ar to pasūtīju pie Lilitas brālim jubilejas kūku. Būs tikai jāsaorganizē tās savākšana, lai pašai nav jāskrien līdz laukiem. Bet gan jau tas neradīs lielas problēmas. Es vismaz tā ceru.
Šodien ik pa brīdim iedomājos, ka varbūt tomēr bija pārgalvīgi nedaudz, ka piekritu Māras brāļasievas aktivitātei - dienasgrāmatu saglabāšanai. No otras puses..ikviena dienasgrāmata ir interesants laikmeta atspoguļojums. Vajadzēs pameklēt savu veco, papīrformāta dienasgrāmatu, un būs jāsāk vilkt ārā no cibas ieraksti. Protams, iekšējais cenzors gan jau liks šo to neielikt worda failā, bet kopumā.. kāpēc gan nē. Pati nedaudz palasīju pirmo gadu ierakstus. Mīlas mokas, izklaides, darbs, nedaudz sociālekonomiskā situācija šeit, mūzika.. Visa tik daudz. Par šo to krietni sasmaidos, šis tas joprojām liek paskumt. Bet ir interesanti.
Vēl šodien diezgan daudz skatījos tv. Patriotiskos raidījumus, filmas, vēsturiskajos kanālos - filmas par Pirmā Pasaules karu, kura noslēgumu šodien svin.
Un krietni daudz padzīvoju pa interneta veikaliem. Tuvojas kibernedēļa un melnā piektdiena, tāpēc turpinu daudzos veikalos likt preces groziņā, lai attiecīgajos datumos iegādātos to, kas nepieciešams. Saprotu, ka būs pasūtījums kaķiem, šo to paņemt sev gribu no sporta precēm. Laikam aktuālais šobrīd ir jaunas ūdensizturīgas botes staigāšanai un dzeršanas sistēma. Vēl arī dāvanas Ziemassvētkos ir jāsarūpē. Pagaidam tikai Santai ir dāvana. Par pārējiem vēl pat īsti ideju nav. Vienkārši jāsāk šai lietai pievērsties nopietnāk, un gan jau viss saliksies pa savām vietām.
Jebkurā gadījumā - bija laba nedēļas nogale.
This page was loaded Apr 18th 2024, 11:16 pm GMT.