smth
atpakaļ darbā 
25th-Sep-2018 09:14 pm
0925

Nu, ko..divas ar pusi nedēļas un būs atkal atvaļinājums. Pa vidu divi komandējumi, viena teātra izrāde, viens randinš ar Rūtu, vēlēšanas. Kaudzīte darbu jāizdara.. Cenšos paturēt sevī viegluma sajūtu, lai vieglāk sagaidīt nākamo atvaļinājuma daļu. Ceru, ka izdosies.
Darbā nedaudz haotiska diena, jo vajadzēja ātri izšķirot epastus - saprast, kādiem darbiem termiņi jau deg. Pa vidu piereģistrējos lidojumam, pārliecinājos vai nav kāda īpaša pamācība nokļūšanai pasākuma vietā. Būs diezgan traka piektdiena. No rīta turp, vakarā atpakaļ. Ielidoju stundu pirms pasākuma sākuma. Iespējams, nedaudz kavēšu, bet tas nekas.
Prieciņš šajā dienā - manas dzimšanas dienas un bosa vārda dienas svinības. Nu, apslinkuši mēs esam. Nekādas kulinārās izvirtības - vienkārši astoņas picas un kola. ;)) Nodzīvojot laukos tik ilgu laiku, sakārojās neveselīgā pārtika un ātrais galda risinājums. :)) Bet pozitīvi - visi paēda, visi priecīgi. Ko vairāk vajag? :))
Vakarā aizgāju pakaļ paciņām. Man pavisam maz, pamatā meitenēm darba visā labumi atnāca. Manas divas paciņas vēl nāk. Gan jau nākamnedēļ būs klāt. ;))
Un vēl šovakar ar Ž. norunājām, ka skatīsimies, kas tiek piedāvāts pēdējā brīža piedāvājumos. Varbūt tiešām kaut kas lielisks iekritīs rokās. :))
Bet vispār..auksti ārā. Šorīt, ejot uz darbu, aizdomājos, ka laikam jāsāk nēsāt līdzi cimdi. Laiks pienācis.
Un darbā Līga jau ieslēdza sildītāju. Nav jau it kā vēl traki auksts, bet nu, ja ilgi sēž uz vietas, tad nedaudz vairāk siltumiņa gribas...
This page was loaded Mar 29th 2024, 4:28 pm GMT.