smth
sporta prieks 
19th-Feb-2018 11:20 pm
0219

Bilde ņemta internetā, jo citas nav. :( Bet dienas lielāko prieku sagādāja mūsu bobslejisti, kas Phjončhanas olimpisko spēļu bobsleja divniekos ieguva bronzas medaļu. Paldies Oskaram Melbārdim un Jānim Strengam, jo viņi atnesa Latvijai pirmo medaļu šajās spēlēs. Var piekrist sporta komentētājiem, kas atzina, ka bija neticami aizraujoša cīņa par medaļām. Rezultātā zeltu ieguva kanādietis Džastins Kripss un vācietis Frančesko Frīdrihs, bet mūsējiem bronza. Prieka sajūta neaprakstāma! :))
Ja godīgi, tad bobslejs ir viens no sporta veidiem, kuram mūsmājās (plašākā nozīmē) seko līdzi visi - gan tētis ar mammu, gan brālis, gan arī es. :) Līdz ar to īpaši aktīvi turam īkšķus par mūsu puišiem. :)
Tiešām super, super, super priecīga sajūta šodien. :)
Vēl dienas prieciņš ir zaļumi. Katru pirmdienu saņem savas zaļumu kastītes un loki iekšā dzīvus vitamīnus. Pie sevis nosmējos, ka, gadiem pasūtot, jau ir izveidojies savs zaļumu komplektiņš, ko vienmēr pasūti. Iepriekš tie bija zirņi, rukola, kvieši, brokoļi, reizēm sinepes un redīsi. Bet šogad esmu atteikusies no zirņiem (jau apnikuši!) un stabili palikusi pie rukolas, kviešiem, brokoļiem un rozā redīsiem (šos iznāk diezgan labi iebarot Ž.). Un nācis klāt arī tas, ka esmu krietni vairāk pievērsties pulveriem. Saprotu, ka principā pati varētu virkni zaļumu vasarā savākt, sasaldēt vai ižžāvēt, lai ziemā varētu ēst, bet slinkums uznāk un neko neizdaru. Varbūt šovasar tomēr saņemšos? :)) Jāatzīst, ka šobrīd jau ir virkne pulveru, bez kuriem šobrīd man ir grūti iedomāties savu ikdienu - tomātu pulveris ir vislielākais favorīts. Vēl patīk niekoties ar melleņu, brūkleņu un pieneņu pulveri. Gaileņu pulveri diemžēl nespēju novērtēt, jo tēta lasītās baravikas un citas sēnas pārspēj visu. :) Šovakar pagatavotā sēņu mērce bija vienkārši neaprakstāmi garda! Tad, kad mamma liek t.s.jauktos maisiņus, es labprāt izķeksēju visas bērzlapes un citas kraukšķīgā gala sēnes. Labi, ka man ir tētis, kuram ir sēņu redze un aizrautība sēnes lasīt! :)
Vakarā, mājās ejot, nopirku Līgai dzimšanas dienas dāvanu. No veselīgā gala. Ceru, ka viņai būs prieks. ;)) No rīta būs tikai jānopērk kādas pavasara puķes, lai iepriecinātu viņu. Un labi, ka šovakar jau sagatavoju kolektīvo dāvanu un atklātni sarakstīju. ;)) Rīt būs forša diena.
This page was loaded Mar 29th 2024, 8:23 am GMT.