smth
iedegt svētkus 
16th-Dec-2017 08:44 pm
1216

Vakar friziere jautāja, vai man ir svētku sajūta jau radusies. Teicu, ka mājās nav nekādu "atribūtu", bet iekšā ir svētku sajūta, ir tāds bērniem raksturīgais svētku gaidīšanas mirklis, kad sēdi un fantazē par dāvanām, egli un brīnumu. :) Lai svētku sajūta būtu arī ārpusē, šodien nolēmu izkārt arī svētku lampiņas. :) Būs arī drīzumā jāatbrīvo vieta eglei:). Būs forši, forši, forši! :)
Bet vispār interesanti, citus gadus centos i vainagu mājās uztaisīt, i jau decembra sākumā mājās ienest visādus svētku atribūtus, bet svētku sajūtas nebija. Šogad ir otrādi. Un laikam tā ir labāk un pareizi - ja iekšā svētku sajūtas nav, tad ārējie džinglbelli tos neradīs.
Bet vispār šodien tāda mājas dienas, kad izdarīju lietas, kurām visu nedēļu nebija laiks - sakārtot māju, izmazgāt un izgludināt veļu. Un paskatīties kādu seriālu. :D
Tiesa, kreņķis nedaudz ir par Ž., jo pagaidām nelielā temperatūra joprojām ir, šķauda un klepo.. ;( Tomēr ceru, ka būs labi viss. Pāris dienas mierā mājās pagulētu, gan jau ātri tiktu uz ķepām, bet viņam jau miera nav. ;>
Un vēl sapratu, ka gribas uz Coldplay koncertu atkal. Pēdējās dienās daudz viņus klausos. Spēj aizkustināt un likt smaidīt atkal un atkal... Kaut kāds romantiskais, gaišais periods man uznācis. Joprojām atceros koncertu Varšavā un tur noķertās emocijas. :)
Bet vispār laikam jāpaskatās kāds foršs koncerts ārpus Latvijas. Berlīne ar Schiller, Varšava ar Coldplay tiešām sajūsmināja mani. :)
This page was loaded Apr 23rd 2024, 8:31 pm GMT.