smth
12.janvāris 
12th-Jan-2017 10:09 pm

Nezināju, kuru no diviem spilgtiem notikumiem - grāmatas atvēršanas svētki vai prāta spēles izvēlēties par dienas bildes notikumu. Tomēr paliku pie Prāta spēlēm.
0112
Bet par visu pēc kārtas.
Sākumā bijām domājuši, ka iesim ar bosu uz LBAS rīkoto pasākumu - Atlīdzības likuma komentāru atvēršanas svētkiem. Tomēr bosam bija jāsteidzas ar bērnu pie ārsta, līdz ar to aizgāju viena. Ja godīgi, nedaudz dīvaina sajūta bija, autori ir Inga, Edgars un Kaspars. Savulaik daudz palīdzēju pirmajiem diviem ar to, kā izlaipot starp starptautiskajām prasībām un taupības noteikumiem, tāpēc jūtos tomēr diezgan piederīga šim likumam. Bet rakstīja bez manis. Boss vēlāk atzinās, ka Edgars viņam piedāvājis, bet esot atteicis, jo laiks nav bijis un arī pārāk daudz zināšanas par šo likumu nē. Turklāt ieteicis Egaram runāt ar mani. Kāpēc Edgars neuzrunāja mani, nezinu. Bet nu labi, kā ir tā ir, un jāpriecājas par to, ka ir kaut nelieli komentāri grāmatas formātā izdoti. ;)
Pēc grāmatas atvēršanas pačalojām gan ar Karīnu, gan ar Edgaru (Ostinu), gan Ariadnu. Bija prieks, tiešām liels prieks satikt Karīnu un Ariadnu, jo komunikācija ar viņām vienmēr ir ļoti pozitīva, intersanta, aizraujoša! :) Turklāt tā ir arī iespēja uzzināt, kas notiek viņām apkārt. :)
Pēc tam atvēlos uz darbu, vēl nedaudz parunājām ar bosu par situāciju ar jauno vadību LBASā. Gan jau ieskriesies un būs labi, bet sākums vienmēr ir grūts.
Prāta spēles. Oi, šoreiz kaut kā dikti smagi gāja. Diezgan daudz tādi jautājumi, uz kuriem atbildes pat nevari izdomāt. Tomēr joprojām patīk šie ceturtdienas vakara prāta vingrinājumi. :) Patīk tas, ka pēc šīm pāris stundām galva ir riktīgi izbirstēta. Visas darba nedienas tiek ātri aizslaucītas mēslainē. Atnāc mājās noguris, bet smaidīgs. Jā, reizēm ir tā, ka neatbildētie jautājumi sāp, sāc domāt, ka esi lūzeris utt. Bet no otras puses - cīnamies jau paši ar sevi. Pārbaudām paši sevi. Un uzzinām daudz vairāk, tajā skaitā arī par lietām, par kurām varbūt ikdienā nemaz neinteresētos. :)
This page was loaded Apr 24th 2024, 1:53 pm GMT.