smth
bildes un lasāmviela. 296.-301.gada diena. 
28th-Oct-2014 08:38 pm

296.gada diena. 23.oktobris.Ceturtdiena.
Pēc semināra.
20141023
Patiesībā kārtējā diena darbā. Vienīgais prieciņš - pēcpusdienā aizgāju uz ESVIS sistēmas mācībām. Vienmēr neliela vīpsna ir par tām jaunām sistēmām, ko cenšas ieviest, bet nu.. ja jau ir izdomājuši, tad kaut kā ar to sistēmu būs jāsadzīvo. Protams, ideja jau nav slikta, tomēr... tomēr neticu, ka tiešām viss darbosies tieši tā, kā iecerēts.
Pēc mācībām izmetu mazu loku pa centru, jo diena bija saulaina un gana silta. Tāds foršs un silts, un sauss tas rudens šogad ir! :)

297.gada diena. 24.oktobris. Piektdiena.
Kailie koki.
20141024
Pēc lielajiem aukstumiem pēkšņi pamanīju, ka ielā koki ir palikuši pavisam kaili. Tā pēkšņi. Pašai bija milzīgs pārsteigums. Nē, nu daži koki vēl ir saglabājuši lapas, bet tā.. veselām rindām stāv kaili...

298.gada diena. 25.oktobris. Sestdiena.
Krustmātes jubileja,kas pārcēlās no 14.oktobra.;)
20141025
Agrais brauciens uz laukiem, pa ceļam paķerot kliņģeri Mārtiņa Beķerejā. Savācāmies, sapucējāmies un tālāk braucām ar vecāku auto uz Daugavpili. Tur kādu brīdi paciemojāmies pie brāļa - bija jāsagaida, kamēr Anna beidz pušķot telpas kāzām. Un tad.. un tad krustmātes jubileja. Patiesībā Iveta ar Katrīnu ir malacītes - izdomājušas veselu izklaides programmu - lai nav tikai sēdēšana pie galda un ēšana. Visādas atrakcijas un konkursiņi. Tiešām bija forši! Bija forši satikt Zigu un Jāzepiņu ar visu Kristīni. :) Un krustmāte.. patiesībā gandrīz nav mainījusies. Nedaudz gan sarāvusies, bet tā jau ar vecākiem cilvēkiem ir... Cik sevi atceros, viņa vienmēr tāda klusa ir bijusi. Un nekad neesmu no viņas dzirdējusi kliegšanu. Jā varbūt kādreiz ir pateikusi ko nedaudz stingrākā tonī, bet nekad nekādu rupjību un lamāšanās, un šķendēšanās. Gaišs cilvēks.
Patiesībā bezgala priecājos par to, ka tomēr viņas 70 gadu jubileju nosvinējām. Jo bija forši atkal satikt gan krustmātes māsu Ņinu, gan Natašas vecākus.. Bija tiešām jauks vakars!

299.gada diena. 26.oktobris. Svētdiena.
Ceļā uz Rīgu.
20141026
Dienu nobumbulēju pie vecākiem un..ceļā uz Rīgu. Kā jau parasti - grūti ir izkasīties no vecākiem..Negribas braukt. Bet, kad atbraucu mājās, tad atkal viss ir labi.

300.gada diena. 27.oktobris. Pirmdiena.
Pirmo reizi tik svaigas šīs končas! :)
20141027
Kārtējā darba diena ar visādiem iecepieniem. Bet dienas prieks ir viennozīmīgi Ingeborgas atvestās no Vācijas končas. Tik svaigas! Ar foršu šķidru iekšiņu!:)Pat neatceros, kad tik svaigas šīs končas esmu ēdusi.. Vienkārši debešķīgas! :)

301.gada diena. 28.oktobris. Otrdiena.
Beidzot tomēr atvēru to kasti! :) Un esmu sajūsmā! :) Lieliska dzimšanas dienas dāvana! :)
20141028
Kopš sestdienas mani mocīja jautājums, ko tad brālis ar Annu un bērniem man uzdāvināja. Viņi piekodināja, ka jāatver nedēļas laikā un ka turēt ārā aukstumā nedrīkst. Nu, tiešām nespēju izdomāt, kas tur iekšā ir! Atvēru un.. sāku smaidīt platā smaidā! Elektriskās citrusaugļu sulu spiedes man tiešām nebija! :) Un to tiešām parasti uz ziemu man dikti kārojās. Un krietna kaudze ar apelsīniem vēl kastē iekšā! Un receptes!:) Laime pilnīga! Dzeram sulu un sakam paldies! :)
This page was loaded Apr 23rd 2024, 6:23 pm GMT.