smth
252. līdz 259.gada diena 
16th-Sep-2014 09:00 pm

9.septembris. 252.gada diena.
Tā kā brālis pieteicās palikt pa nakti, tad pa dienu nedaudz piekopu māju - visu, kas nepieciešams konservēšanai, smuki saliku stūrītī. :)
Bet vakars izdevās foršs! Vispirms ar brāli papļāpājām un patukšojām no Polijas atvestos alus krājumus.

20140909

Tad mīļotais atbrauca un jau trijatā līdz vēlam vakaram nosēdējām. Vienā brīdī secināju, ka mierīgi šamos abus varu atstāt un bez maz vai krist gulēt, tomēr... izturēju! :) Tādi pļāpas abi ir! Ārprāts! :)
Vakars tiešām bija foršs. Un sirsnīgs. Un priecīgs! :)

10.septembris. 253.gada diena.
Tā kā laika apstākļi uzlabojās, tad nolēmu aizbraukt līdz vasarnīcai un mīļotā mammu turp aizvest arī! :)
20140910

Dārzā viss iet jau uz rudens pusi. Vairākas gladiolas vēl nogriezu, lai atvestu uz mājām. Asteru un rudbekiju pušķis arī sanāca. ;)Ja godīgi, tad izdarīju secinājumu, ka jāstāda vien zemenes vairāk un puķes un nav ko tur ar sīkumiem ņemties - tos vieglāk pie vecākiem iestādīt. Tomātus nākamgad arī ir vērts iestādīt. Bet vairāk jau tas dārzs tiešām šeit ir vajadzīgs acu priekam. :)

11.septembris. 254.gada diena.
Atkal uz darbu.
20140911
Ja godīgi, tiešām atvaļinājuma laikā izdevās nedaudz 'atdzist" pret darbu. Šobrīd ir apziņa, ka turp dodos tikai tāpēc, ka naudu vajag. Nē, man patīk mans darbs, tomēr.. tomēr tā dzirkstelīte ir prom.. Diemžēl.
Atkal diena pavadīta šķirojot e-pastus. Garāka saruna bija arī ar priekšnieku, lai saprastu, kas ir noticis, kamēr biju prom. Pēc tam ar meitenēm arī aprunājos, lai bilde ir pilnvērtīgāka. Un jāatzīst viena lieta - nekas nav mainījies - viss ir tieši tā, kā bija tad, kad devos atvaļinājumā.

12.septembris. 255.gada diena.
Jau jūlijā saņēmu uzaicinājumu uz VDI semināru, tāpēc zināju, ka pirmā darba nedēļa man būs pavisam īsa un krietni vieglāka..
Diena tā arī pagāja Radisonā.
20140912
Pārāk daudz jauna man nebija, tomēr dažas prezentācijas tiešām patika. :)

13.septembris. 256.gada diena.
Bakstīšanās pa māju dienu.
20140913
Brīvdiena tika izmantota lietderīgi - piekārtoju māju, beidzot pieķēros arī vienam darbiņam, ko visu laiku atliku - orhidejas dalīšanai. Viena no orhidejām sagādāja pārsteigumu - ziedēja, ziedēja, līdz beigās parādījās viens "mazulis", tad - otrs, pēc tam - trešais un ceturtais. Un pats trakākais ir tas, ka trīs no četriem arī ziedēja! :) Nodalīju trīs no četriem - tos, kas neziedēja. Ceru, ka kaut vien no trīs jaunuļiem sāks ņipri augt! :) Turu īkšķus! :)
Tā kā nolēmu likvidēt arī daļu no ābolu maisa, tad atkal nācās padrboties ar burkām. Bet ir prieks par to, ka sulas krājumi pamazām veidojas. Mūsu ģimenē ābolu sula vienmēr ir bijusi ļoti iemīļota - dzeram daudz un labprāt! :)
Protams, tāda darbošanās mājās nogurdināja, tāpēc izlepām un pasūtījām suši vakariņās. :) Bija gardi! :)

14.septembris. 257.gada diena.
Tā kā vēlu aizkasījos gulēt, vēlu arī piecēlos. Tas, protams, lika mainīt plānus par Daugavpili, bet.. varēju laiku izmantot lietderīgi un pieķerties atkal konservu gatavošanai.
20140914
Nezinu, kāpēc, bet šajā dienā kaut kāds niķīgais un nīgrais piemeties bija. Vārds pa vārdam un vakarā kašķis uz līdzenas vietas. Ja pajautā - par ko, tad nav jau neko, ko īsti atbildēt. Bet nu.. izlieto ūdeni nesasmelsi.

15.septembris. 258.gada diena.
Atkal uz darbu. Ja godīgi, tad par darbu šobrīd neko negribas rakstīt. VIenkārši negribas.
Toties dienas prieciņš bija - friziere! :)
20140915
Tiešām aizvien vairāk iemīlu savu frizieri. Gāju pie viņas un domāju, ka griezīšu matus nost. Bet rezultātā - tikai ponijs nedaudz īsāks kļuva! :D Abas vienojāmies, ka pagaidām audzējam matus, kamēr tie labi izskatās! :)))

16.septembris. 259.gada diena.
20140916
No rīta, kad posos uz darbu, vienā mirklī iezagās doma, ka varbūt jāuzģērbj tādas nopietnākas drēbītes. Bet atrunāju sevi, jo..jo priekšnieks taču vēl pusi dienas būs uz vietas un gan jau nekur nebūs jāiet! :>
Atnācu uz darbu tādā brīvākā apģērbā. Bet darbā..darbā pārsteigums! :) Uzaicinājums šodien iet uz vienu no Saeimas komisijas sēdēm. :>
Nu, ko - vispirms materiālus savācu, tad aizvēlos līdz mājām pārģērbties, tad uz Saeimu par dziesmu svētkiem parunāt, un tad.. tad beidzot atpakaļ uz darbu.
Secināju, ka šī nav pirmā reize, kad no rīta ir kaut kāda īpatnēja priekšnojautas sajūta.. Bet kārtējo reizi to noignorēju. :> Un par to arī samaksāju ar staigāšanu turpu-šurpu! :D
Bet kopumā - darba diena pagāja kā parasti.
Toties vakarā atkal katlu ābolu sulas ziemai sagatavoju. :) Vēl nedaudz āboli ir palikuši..būtu jāaizbrauc līdz vasarnīcai, palasīt, lai vēl var sulu izspiest... Un burkas arī būs jāaizbrauc nopirkt, jo palikušas tikai pavisma mazmazītiņas burciņas, kurās ne salātus, ne sulu neglabāsi. :)
Vienīgais nepatīkamais - mums joprojām mājās aukstais galds.. :( Abi šobrīd ieturam pauzi.
This page was loaded Apr 18th 2024, 8:21 pm GMT.