f3

(bez virsraksta)

Aug. 21., 2022 | 01:08 pm
No:: f3

6. 'Tabū'

Tabū ir jauna šausmu trilleru grāmata, kas ir pilnīgi jauna un aizraujoša. Autors Chris Carter talks about it:

"Tabū ir pilnīgi jauna grāmata, kas pilnīgi atšķiras no manām iepriekšējām grāmatām. Tā ir pilnīgi jauna pieeja šausmu žanram, kas iziet no kastes.

Tabū ir stāsts par 40 gadu vecu vīrieti, kurš nesen atklāj, ka viņš ir ģeniāls detektīvs. Viņš atklāj, ka viņš ir labāks detektīvs, nekā kāds cits un var atrast jebkuru slepkavu.

Tabū ir arī par vecu, dusmīgu vīrieti, kurš atklāj, ka viņa slepkavības ir īpaši svarīgas. Viņš uzzina, ka tās ir svarīgas, jo tās var pateikt kaut ko par mūsu nākotni.

Tabū ir arī par slepkavu, kurš atklāj, ka viņš ir ļoti spēcīgs un varētu pateikt kaut ko par nākotni.

Tabū ir stāsts par kaut ko tādu, kas nekad nav bijis redzēts vai dzirdēts. Tas ir pilnīgi jauns šausmu žanrs, kas ir pilnīgi jauns.

Tabū ir stāsts par kaut ko tādu, kas nekad nav bijis redzēts vai dzirdēts. Tas ir pilnīgi jauns šausmu žanrs, kas ir pilnīgi jauns."

7. 'Dievs dzimis'

Dievs dzimis ir jauns trilleris, kas pilnīgi atšķiras no iepriekšējiem trilleriem. To rakstīja mūsu labais draugs Christoph Block.

"Dievs dzimis ir pilnīgi jauns trilleris, kas pilnīgi atšķiras no iepriekšējiem trilleriem. Tas ir stāsts par 40 gadu vecu vīrieti, kurš nesen atklāj, ka viņš ir ģeniāls detektīvs. Viņš atklāj, ka viņš ir labāks detektīvs, nekā kāds cits un var atrast jebkuru slepkavu.

Dievs dzimis ir arī par vecu, dusmīgu vīrieti, kurš atklāj, ka viņa slepkavības ir īpaši svarīgas. Viņš uzzina, ka tās ir svarīgas, jo tās var pateikt kaut ko par mūsu nākotni.

Dievs dzimis ir arī par slepkavu, kurš atklāj, ka viņš ir ļoti spēcīgs un varētu pateikt kaut ko par nākotni.

Dievs dzimis ir stāsts par kaut ko tādu, kas nekad nav bijis redzēts vai dzirdēts. Tas ir pilnīgi jauns trilleris, kas ir pilnīgi jauns."

8. 'Seksa un narkotikas'

Seksa un narkotikas ir jauns trilleris, kas pilnīgi atšķiras no iepriekšējiem trilleriem. To rakstīja mūsu labais draugs Christoph Block.

"Seksa un narkotikas ir pilnīgi jauns trilleris, kas pilnīgi atšķiras no iepriekšējiem trilleriem. Tas ir stāsts par 40 gadu vecu vīrieti, kurš nesen atklāj, ka viņš ir ģeniāls detektīvs. Viņš atklāj, ka viņš ir labāks detektīvs, nekā kāds cits un var atrast jebkuru slepkavu.

Seksa un narkotikas ir arī par vecu, dusmīgu vīrieti, kurš atklāj, ka viņa slepkavības ir īpaši svarīgas. Viņš uzzina, ka tās ir svarīgas, jo tās var pateikt kaut ko par mūsu nākotni.

Seksa un narkotikas ir arī par slepkavu, kurš atklāj, ka viņš ir ļoti spēcīgs un varētu pateikt kaut ko par nākotni.

Seksa un narkotikas ir stāsts par kaut ko tādu, kas nekad nav bijis redzēts vai dzirdēts. Tas ir pilnīgi jauns trilleris, kas ir pilnīgi jauns."

9. 'Miežu cilvēks'

Miežu cilvēks ir jauns trilleris, kas pilnīgi atšķiras no iepriekšējiem trilleriem. To rakstīja mūsu labais draugs Christoph Block.

"Miežu cilvēks ir pilnīgi jauns trilleris, kas pilnīgi atšķiras no iepriekšējiem trilleriem. Tas ir stāsts par 40 gadu vecu vīrieti, kurš nesen atklāj, ka viņš ir ģeniāls detektīvs. Viņš atklāj, ka viņš ir labāks detektīvs, nekā kāds cits un var atrast jebkuru slepkavu.

Miežu cilvēks ir arī par vecu, dusmīgu vīrieti, kurš atklāj, ka viņa slepkavības ir īpaši svarīgas. Viņš uzzina, ka tās ir svarīgas, jo tās var pateikt kaut ko par mūsu nākotni.

Miežu cilvēks ir arī par slepkavu, kurš atklāj, ka viņš ir ļoti spēcīgs un varētu pateikt kaut ko par nākotni.

Miežu cilvēks ir stāsts par kaut ko tādu, kas nekad nav bijis redzēts vai dzirdēts. Tas ir pilnīgi jauns trilleris, kas ir pilnīgi jauns."

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: