f3

(bez virsraksta)

Nov. 11., 2021 | 11:34 am
No:: f3

Novembrī biežāk gribas celt galdā un godāt Latvijā augušu un Latvijā ražotu pārtiku. Biešu salāti ir caur un caur savējie – no zemes, kur bietes aug, līdz ābeļu galotnēm, no kurienes āboli iekrīt tieši rokās. Ja vēl izdodas noformēt tā patriotiski, sanāk lieliski svētku salāti!

Vārītas bietes sarīvē uz rupjas rīves. Var pielikt klāt arī smalki sagrieztu cidoniju. Ja vēlas, var sīki sakapāt arī ķiploka daiviņu.
Visas bļodā un pāri pārliek kārtu ar sarīvētajām bietēm. Pa vidu liek krējuma joslu.

Lai nelabi negaršo!

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: