entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
AntiSpamera Spamlapa - Post a comment
Spamming just for Spam
ezix
Pirmdienas rīta pārdomas ...
  Šorīt uz darbu braucu ne gluži pa pierasto ceļu.
Sakarā ar to, ka netālu no manas darbavietas sākot ar piecpadsmito martu cītīgi veic ceļu būvdarbus, un, spriežot pēc Rīgas domes mājas lapā izvietotās informācijas, tas būs vismaz līdz desmitajam maijam. Konkrēti runa ir par Varoņu ielu. Līdz ar to puse no automašīnu plūsmas novirzās pa Ķīšezera un Gaujas ielām. Tagad tur katru rītu ir "baigā aste". Nu labi nepārspīlēsim pastāvēt sanāk minūtes 15-20. Nav nekas traks, ja neesi nolēmis darbā ierasties laikā :) Tad nu šorīt veicu eksperimentu un uz darbu braucu caur centru. Pāri pa "VEF" gaisa tiltu, tad pa labi gar TTP pa Klijānu ielu uz Kluso ielu un tad pāri pa Brasas tiltu atpakaļ uz Čiekurkalnu. Sanāca ātrāk :)
Vajadzētu gan uzņemt šo laiku ar hronometru. Nav izslēgts, ka šī "ātrāk" sajūta rodās tikai uz nepārtrauktās kustības rēķina. Mēs bieži vien domājam, ka apbraucot "sastrēgumus" pa apvedceļiem, ietaupām laiku. Bet patiesībā šī sajūta rodās no tā ka sēžot un nīkstot laiks "velkās", turpretīm atrodoties kustībā laiks paiet ātrāk. Labi tas tā filosofiska atkāpe no tēmas :D
Vispār šodien beidzot jāaizved velo uz apkopi. Tulīt tak sezona sākās un veļļuku vajadzētu savest kārtībā. Jānomaina aizmugurējie bremžu kluči, iespējams arī kreisais klanis. Pagāšruden sanāca krist, un liekās tas ir nedaudz ieliekts. Vēl derētu iegādāties bezprotektora riepas iekdienas braucieniem, jo vismaz 90% ir pa asfalta segumu.
Jā, vēl kas. Esmu jau pieteicies pirmajām MTB sacensībām tepat pieRīgā septiņpadsmitajā aprīlī. Tātad palicis nepilns mēnesis lai iekustinātu ierūsējušos kaulus un atbrīvotos no daļas pa ziemu pēc operācijas iekrātajiem taukiem.:P To man šobrīd ir daudz.
Labi pietiek muldēt jāķerās pie darba. Ir tak darba diena :)

Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
profile
Raitis-P
User: [info]ezix
Name: Raitis-P
calendar
Back March 2011
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031