entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
ExVoto Atklaasmes Graamatas - Post a comment
exvoto
S.O.S. - Koleegji iet sviestaa.
Jopcik, kas notiek. Taa vien shkjiet, ka ik viens vispakaart noveco. Un nevis taa kaa pienaakas leeniiteem, nemanaami, taa, ka pamostoties savaa 66 dzimumdienaa un paskatoties spogulii tikai saproti, ka vairs neesi jauns/-na. OK, jaapieljauj arii variants, ka es savaa jauniibaa paaragri "infantilizeejos" un pieaugushu, nobriedushu cilveeku domu lidojums man vairs nav tverams. Bet tas neliedz shkjendeeties.
Nu labi, es veel saprotu, ka Cecex uz gada paartiju njem liidzi savu kundzi. No vinja taa pat shaados pasaakumos tikai viens labums - kopiigi daliit svaigi spiestas burkaanu sulas pideli un viirishkjiigi paklachoties(un tas, jaaatziist nav maz, un nezin kas man liek domaat, ka vismaz 1/3 pudeles taa pat tiks braaliigi sadaliita). Bet liidz galam nepaarbaudiitas zinjas un maajieni veesta, ka arii kundzes njems savus kungus liidz - vismaz saskanjaa ar Sabelas teikto lielaakaa dalja ta dariishot. Pilniigs sviests!!!!! Kur palikusi kaare peec piedziivojumiem, veelme peec iisas atpuutas no personiskaas dziives rutiinas, lai peec lieliski pavadiita vakara pie savas 2. puses vareetu atgriezties ar no miilestiibas paari pluustoshu sirdi uz sidraba paplaates, kas pasniedzama konkreetaa briizha vieniigajam, ar apzinju, ka koleegjpuikas ir sasodiiti feini puikas, bet tas aiznjeemeejs tomeer ir reizes 158 feinaax?

Mja, taatad atliek 2, nee 3 varianti, lai paartijs buutu vairaak vai mazaak izdevies:
1) aiznjemtaas (un kaa likums taas ir taas labaakaas) kundzes jaaignoree,
2) jaapiedzeras, lai ignoreeshana labaak izdodas,
3) jaapiedzeras un jaaignoree aiznjemto kundzhu aiznjeemeeji (REM var dabuut pa purnu)
.... opaa, esmu GJEENIJS!!!!! Ir arii 4. variants;
4) jaapiedzirda aiznjemto kundzhu aiznjeemeeji (REM var dabuut pa purnu no nu vairs ne tik ljoti aiznjemtajaam kundzeem.... bet es skrienu aatraak par videejo kantora kundzi, pat dusmiigu)

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
profile
ExVoto
User: [info]exvoto
Name: ExVoto
calendar
Back June 2008
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930