wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-10-25 12:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shaada saruna ar aptuvenu vienaudzi man pirmo reizi muuzhaa...
omg omg omg! 
korejieshu paaris pie check-out: 

hauskiipings piezvaniija un teica, ka 506tajam numurinjam visa gultasvelja un dvielji asiniis. mums pienjemts, ka shaados gadiijumos mees piedzenam naudinjas no viesiem par zaudeejumiem. kad reekjins tiek pasniegts shim paariitim, vinji shokaa - kaa?! un sauc menedzheri. es eju runaaties. 
es: labdien, juust izporkjiijaat taadus un taadus aitemus, luudzu, reku cenas, maksaajam, jo man shie aitemi jaamet misenee.
korejieshu meitene uz mani skataas un saka: tu arii esi sieviete, mums shitaa notiek katru meenesi, vai tad tu visus savus palagus un dvieljus met aaraa katru meenesi? 
es: bet man gan shitaa negadaas. 
vinja: kaa, tev vai tad nav meeneshreizhu? [piebilde: vinjas viirs staav blakus un sho visu klausaas] 
es: [cik vien delikaataa tonii iespeejams] nu ir, jaa, bet ir visaadi panjeemieni un papild"ieriices", ko izmantot, lai shitaa nenotiktu. 
vinja: es nesaprotu, par ko tu runaa...un vispaar, kaapeec jaamet aaraa? izmazgaat nevar? taa ir juusu viesniicas atbildiiba, lai visi dvielji un palagi buutu tiiri. 
es: ir, jaa, taa muusu atbildiiba, tieshi taadeelj naaksies mest aaraa, jo nehigieeniski buutu likt kaadam citam shajos palagos veel guleet. 
vinja: aarpraats! kaapeec tad tas ir nehigieeniski? 
es: [neviltotaa izbriinaa un sameeraa mazaa jau aizkaitinaajumaa par shadu sarunu, kaa taadu] taapeec, ka runa iet par asiniim, un... [nepaspeeju domu liidz galam pateikt]
vinja: nu un?! var tachu izmazgaat! 
es: [almost losing it] cieniitaa meteiene, juus esat sabojaajusi muusu viesniicas inventaaru, un jums par to jaasamaksaa. 
vinja: [veeljoprojaam neatlaizhas] bet tu tachu esi sieviete, mums katru meenesi ir shiis dienas. tad visas sievietes tavaa viesniicaa maksaa katru reizi par to, ka vinjas ir sievietes? 
es: nee, jo shaadi gadiijumi mums ir once in a blue moon, jo kam gan negadaas, bet tas noteikti nav norma. un kad notiek, tad maksaa arii [manai pacietiibai ir pienaacis gals ap sho punktu, es paskatiijos uz vinjas viiru un ar smaidu sejaa pazinjoju, kaada ir summa, kura jums luudzu jaasamaksaa]. 
vinja: nu bet kaa taa driikst? tu, sieviete buudama! tu savus dvieljus un palagus arii met katru meenesi aaraa? 
es: [diezgan aizkaitinaataa tonii jau] nee, jo es aizeju uz veikalu vai aptieku un nopeerku tamponus, lai shaadas situaacijas man nenotieku! 
vinja - es nesaprotu! kaa taa vispaar driikst! es cereeju uz sapratni no sievietes puses, bet sanjemu nosodiijumu! [sheit es iekodu luupaa, lai vinju nepakorigjeetu - nevis nosodiijumu, bet veseliibas maaciibas stundu "ko dariit, kad meeneshreizes atnaak"]
priekshkars.

p.s. un aizbrauca paaris diezgan glaunaa auto. taa jau ir, jaa, nespried peec aarienes. jo arii glauniem cilveekiem, izraadaas, meedz iztruukt kaadas svariigas dziives informaacijas. 

p.p.s. bija gadiijums pirms paaris gadiem, kad viena koleegjiite no nepaalas nezinaaja, kas ir tampons, bet vismaz zinaaja taas citas metodes.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neoplasm
2014-10-25 12:39 (saite)
AMAGĀD, talk about awkward, man :D
bet interesanta kultūratšķirība. varbūt feminisms tajā krastā nevaid miris, ja jau šāda viņiem tradīcija. un vīrietis arī nemaz neiebilst visu nakti asins peļķē pavadīt. wtf.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2014-10-25 14:31 (saite)
vinjsh taisiija tik pat sashutushu seju peec katra manis pateiktaa teikuma :D taa, kaa es domaaju, ka vinjam probleemu nebij.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2014-10-25 16:33 (saite)
Es par to pashu noshausminaajos!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zuzanna
2014-10-25 13:01 (saite)
Man vēl būtu versija, ka konkrētajam pārītim patīk mīlēties mēnešreižu laikā un no tā arī tās asiņu peļķes radās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2014-10-25 13:05 (saite)
+

Es arī nesaprotu, kāpēc jāmet ārā, ja var izmazgāt. Tiesa asins traipus ir grūti dabūt laukā, bet ja pacenšas tad var.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2014-10-25 14:21 (saite)
ja ir neliels traips, tad var meegjinaat izmazgaat.

1) international hotel chain ir savi higieenas standarti, peec kuriem nav atljauts shaadus palagus dot otreizeejai lietoshanai citiem viesiem.
2) lielaa viesniicaa, kur veljas aprite dienaa taa jau nav maza, neviens neseedees ar vienu palagu piecas stundas, un nemeerks pa trejdevinjaam reizeem, kameer traips izies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]evy
2014-10-25 14:30 (saite)
asinis bija uz palagiem, segas, spilvendraanaam, spilveniem, dvieljiem...
un peec meitenes runas manieres tieshaam izklausiijaas, ka vinjiem ir norma nelietot neko shajaas dienaas, ljaut, taa teikt, visam pluust, kur pagadaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]etalonfunkcija
2014-10-25 15:27 (saite)
viņa lietoja. spilvenu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2014-10-25 15:31 (saite)
haha, man arii taada doma pazibeeja :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kisswithafist
2014-10-26 15:57 (saite)
wadafak, uz spilvena... sikkk people.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2014-10-25 16:36 (saite)
Bet kaa, kaa vinja vispaar paarvietojas taadaas reizees, ja neko nelieto no paredzeetajaam higieenas preceem?!?!? Neesaa liidzi 10 bikshu paarus, vai?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]str
2014-10-25 16:52 (saite)
kā ko- viesnīcas dvieļus!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2014-10-25 17:57 (saite)
++ :D

vinja veel man teica kaut ko no seerijas - bet man neviena viesniica nekad neliek maksaat :D skaidrs, kur vinja savas meeneshreizes pavada...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?