.

October 20th, 2010

03:21 pm

tā, vakar nedaudz apgriezu sev skolas agro rītu, jauki izgulējos un labā omā devos uz skolu. bet tie zemes zinātņu praktiskie darbi ir kaut kas traks, nemāku un šķiet, ka vēl ilgi nemācēšu atšķirt kristālus.. pēdējo pusstundu jautru nodīdījāmies klasē un tikām prom.

pie Elīnas mājās oficiālā viņas vārda dienas daļa, turpinājums balerijā. kā ballīte - bija labi, jāaa, laiks pazuda kaut kur un miegs man nenāca līdz nedaudz padzēros "gāzēju" un nogāzos. bet no otras puses, tas nebija vakars, kas labi iespaidotu manu emocionālo līdzsvaru. tajā vakarā/naktī/rītā, notika tik daudz kas, ka man nav ne jausmas, kā rīkoties.
taču man ir pāris brīvas dienas vienatnē, kad tiešām gribu būt viena, atskaitot 5dienas pasākumu, lai visu kārtīgi izdomātu un savāktu sevi.

kā gāja šodien skolā? "esmu skaidra kā vabolīte" jā, tieši tā arī gāja. joprojām neesmu izgulējusies, vēl viena "life as we know it" sērija (skaists seriāls, banāls un paredzams, bet skaists) un dodos uz darbu, ja būs spēks iešu vēl paskriet, jo kā atceros, tā es vasarā restartēju savu dzīvi.

10:55 pm - kur?

nekustīgi guļot un skatoties grieztos, brīžiem tā kā pienāk īsi apskaidrības brīži, bet viņi ir tik īsi, ka tās labās domas nespēju atcerēties.
diezgan darbīgs vakars, tikai diemžēl netieku galā ar nekārtību sev apkārt un sevī.
Powered by Sviesta Ciba