.

September 10th, 2010

05:32 pm

4.diena augstskolā :D
agrs, bet daudz laicīgāks rīts, viss notiek pēc plāna, esam īstajā vietā un laikā. šī bija īsā diena, tikai divas lekcijas, bet nākamnedēļ būs tikai viena.. zemes zinātnes. arī patīk. varbūt liekas nedaudz nereāli iemācīties visus tos minerālus un iežus, bet tas jau ar laiku. pasniedzējs jeb lektors arī ļoti jauks, bargs, bet patīkami runā un daudz iz dzīves gadījumus stāsta. uz čehiju nebraukšu! biju brīva jau 12os, bet kamēr tiku mājās, aizgāju uz darbu, apdarīju visas lietas, vakars jau klāt. vispār atguvu tiesības!! vakarā aizgāju uz baleriju. tur tā vientulīgi, maz cilvēki, klusums.. kā sākotnējās dienās tur. tā pat ir labāk. vispār pēc šīs nedēļas biju tik pārgurusi, ka labprāt nekur neietu. ceru,ka tā nebūs vienmēr.

05:37 pm

ūun mana mīļākā 5.diena augstskolā.
jo šodien nekādas augstskolas nav!!
no rīta laicīgi pieceļamies, pabrokastojam, esmu jau gatava iet pie zobārsta, bet ātri iemetu acis kartiņā, kā tad - man bija jābūt jau pirms stundas. nu nekas. tad sākās darbu darīšana. aizbraucu uzpildīt mašīnu ar visādām uzpariktēm - ugunsdzēšamais aparāts, trijstūris, aptieciņa, veste. nedaudz uzposu mašīnu, panelis tā spīd, tā spīd, bet skatē tas neko nemainīja. sabijos, ka būs daudzi fail tur, bet diezgan labi tiku galā. bija jau grūti noskatīties, kā manu mašīnīti purina pa tiem aparātiem un tikai "panāciet lūdzu šurp, te būs tas un tas jāizdara.." kāda ir sajūta atvērt krājkontu un pēc mēneša viņu tukšot ārā? -laba, jo mašīna vismaz būs kārtībā.
pēc skates aizlienētās uzpariktes jāatdod atpakaļ, he he.
nopirku dokumentu kastes, lai te kārtība vienreiz ir. gribēju jau printēt visādus protokolus un tā, bet visi dokumenti pārbāzti ar bildēm, diezvai es atpazīšu minerālus, ja visi būs melnbalti.
ģimenes ārsts parakstīja medicīnas grāmatiņu, nebija pat jāiet plaušas bildēt, jauki. ieteica, ko lietot, lai nebūtu duršana sirdī, beidzot man ir laba ģimenes ārste.

ja es vēl aiziešu uz darbu, tad neviens mani nepierunās nekur iet šodien, lai gan tāpat jau nepierunās.
Powered by Sviesta Ciba