.

June 9th, 2010

01:40 pm

nē, nu lieliski. vakar aizdzēros, spēlēju zoli (nezināju, ka to māku), 5cos no rīta skatījos doktoru hausu, gulēju pāris stundas, sapņoju mēslus. tagad iespējams izskatos pohaina, bet jūtos labi, jo ir pazudis nogurums, nekonegribulis, slinkums un visi tie. sastumšu gultas pa vietām un nodošos bioloģijai.

09:16 pm

fāak, cik man ir skumji. kā tas var būt, ka visa tā bioloģija izvelk no manis tādas emocijas, ka esmu gatava raudāt, lasot par lapu sakārtojumu veidiem. šo to esmu sakārtojusi sevī, tagad tik pierast pie jaunās kārtības.

es īstenībā ļoti gaidu to eksāmenu, jo bioloģijas ieskaites vienmēr ir foršākas par pašu mācīšanos. ok, nebūs raitis, kas noraksta no manis, alīna, kas no viņa, un tad es cenšos salīdzināt ar alīnu, un pārējās tāda veida jautrības, bet tas beidzot būs galā.

11:05 pm

ahahahaha, kukulīts ir tik stulbs, ka es jau smejos ar asarām.
es šodien mācos no visas sirds, šis sāk sūtīt kkādas bioloģijas lapas, lai izpildu. es saku nav laika, viņš atsūta vēl ķīmiju. pasaku, ka ķīmijai nekad neskāršos klāt ne par kādu naudu, viņš - ok! un atsūta vēl bioloģiju. sākumā nebija gatavs maksāt neko, tagad par kādu 3h darbu ir gatavs noziedoties un nopirkt man šapmanieti. ahaha

nē, es vairs neesmu tik mīksta. :)
Powered by Sviesta Ciba