.

December 26th, 2007

05:11 pm

mans lielais, lielais ziemassvētku atklājums - filma blēras ragana ir safabricējums. kā jau viņš kliedza visu filmas laiku. ha ha. eh. kompromisi sagrauj sapņus.

biju prom. tam vajadzēja būt laikam pārdomām. -nekā! viss ir mainījies. nav vairs tie laiki, kad mēs ar brālēniem visu dienu tīrījām ledu uz dīķa, lai dienas beigās pāris minūtes paslidotu. bet vēl joprojām tur ir klusi un mierīgi. es esmu atpūtusies. man ir vēl viena krāsojamā grāmata. un man bija balti ziemassvētki.

un ko tagad..

05:49 pm

EVUCIS GRIB SATIKT EVUCI.

o jā.

05:51 pm - /lieka

kaimiņi ir aizmirsuši aiztaisīt aizkarus, es esmu aizmirsusi aizvērt žalūzijas. un tāpēc es redzu, cik spoža ir viņu eglīte. mirgulīši, vizulīšu, krāsulīši. viņiem ir liela ģimene. jā, man arī - reizēm.

"domas un līdzības". ne es, ne pati alīna nav sapratusi, kāpēc viņa man uzdāvināja grāmatu par dieviņu. bet es viņu izlasīšu!

09:41 pm

tieši, tieši šovakar pirms gada arī rādīja hariju poteru. tas nozīmē, ka ap šo laiku es atrados savā tualetē, cieši aizmigusi un kāds, verot vaļā durvis, norāva manām biksēm pogu. īstenībā es ļoti, ļoti gribētu atgriezties atpakaļ tajā vakarā un ļaut tam tā notikt vēlreiz, neskatoties uz to, cik daudz tas izmainīja.

/visticamāk, ka aizmirsis.

09:47 pm

starp citu - smarža arī ir īstā.
Powered by Sviesta Ciba