.

December 3rd, 2007

04:51 pm

ja slikta, tas līdz galam slikta diena.

pazaudējusies mēnešbiļete. -apliecība, vecā mēnešbiļete, saraksts un visādas biļetes vēl tur pat, kut bija, bet decembra mēnešbiļete mistiski pazudusi. mh. nenāks par ļaunu pastaigāties. tikai 28 reizes 40 minūšu gājiens. plus vēl, ja sagribēšu apciemot vecākus(tb mammu, tēti nemaz nevaru apciemot, man jāpārtiek no tām retajām reizēm, kad sagadīšanās pēc viņš ir iebraucis pēc kaut kā šeit tajā brīdī, kad esmu mājās. vispār ir jauki ienākt mājās un dzirdēt "tētis tikko aizbrauca(AIZBRAUCA!!)!) vai tāpat līdz pilsētai.

viņa nevainīgi notēloja, ka neko nezina, pat neatvainojās, neko. un viņa viņam tāda patīk. -tad man viņu nevajag, ja tāda ir viņa vērtību skala. bet tas, tas, tas. ārg, šodien nemāku līdz galam pateikt domu. un turpmāko nedēļu es apmeklēšu visas stundas.

"She said I'm never ever ever ever ever ever ever ever ever ever, yeah, I'm never ever ever ever ever ever ever, yeah, I'm never ever ever ever ever ever ever evereverevereverevereverevereverever gunna unglue my lips from being together"

05:32 pm

nevar pieklauvēt, kad nāk iekšā? un neuzdot debīlus jautājumus? un nestāstīt to, kas man pilnīgi 100% neinteresē?

07:40 pm

cik labi beidzot bija dzirdēt atbildi "jā..protams!"
kaut kas pozitīvs.
un tagad - zpd. (mm)


lietus šodien bija tāds kā todien. -viņš līst, viņu var redzēt, bet āda negrib ticēt un tāpēc nejūt.

11:06 pm - A Walk To Remember!

katru gadu kā jau vienmēr.

un vēl tā filma.

ak, es sajūtu šo pārāk lielo atkārtošanos. un,protams, vienmēr gribas zināt uz priekšu, bet ne tā.

viss vēl ir labi, bet es jau zinu iemeslus, kāpēc ilgi tā nebūs. tagad nosapņošu, kā būs, kad vairs nebūs, lai šos iemeslus padarītu neitrālus.
Powered by Sviesta Ciba