.

October 23rd, 2007

01:13 am - karsts!!

kaklā ir tā sausuma sajūta.

šodien brālim diktēju vārdus, kuru pareizrakstību pati nezinu, viņš diktēja man visus "visgrūtākos" vārdus no savas darba burtnīcas ar cerību, ka es kļūdīšos. vienīgā kļūda bija tā, ka punkts uz i burta nebija precīzi taisni nolikts. -mammai tas patiktu, ja vien viņa būtu mājās. rīt iešu uz slimnīcu un tad pie savas foršās ģimenes ārstes, kurai es nemaz neinteresēju, bet tas jau tikai normāli.

negribu strādāt tādu darbu par tādu samaksu! es taču varu ko vairāk. -vispār tuvojas pilnīgs naudas izzudums. atkal nāksies pārtikt tikai no piešķirtās naudas.

nevainīgas bērnu spēles, bet, ja visam tam apakšā piespēlē kaut ko stiprāku, kļūst sarkanāki vaigi. tikko sapratu, ka vakar mēs dzērām uz mana rēķina, es pat neievēroju.

05:26 pm

tā krievu valodas nezināšana tomēr nedaudz reizēm ir šķērslis. tajās nedaudzajās reizēs,kad nevar sazināties tikai ar žestiem un mīmiku. varbūt šogad kaut kas jāiemācās. bet drīz jau ziemassvētki un nākamās brīvdienas. vēl gads un pasaule vaļā. mazā slimnieka grāmata. kā pārvarēt bailes no špricēm?

07:42 pm

manu jaunu limfmezglu sauc Billijs. nu gluži kā balonu, kurš jau ir miris, bet atšķirība būs tā, ka limfmezgls mani nepametīs tik ātri.

08:01 pm

es tevi visur nēsāju līdzi
kā tavu tālruņa numuru,
kabatas telefonā ieslodzītu.

cipari izliecas, dejo.
Tajos - tavs ķermeņa veidols,
Acis, lūpas un roku žesti.

Es tevi nēsāju visur līdz,
kā bērns nēsā noķertu taureni,
sažņaugtu lipīgā saujiņā
neapjaušot, ka tas jau sen miris.

/Anna Rancāne
Powered by Sviesta Ciba