.

April 3rd, 2007

07:55 am

laika ziņu lapa nemeloja. laiks ārā ir mākoņains, un man ir jādodas aizstāvēt savu darbu darbu zinātnisko darbu konferencē. skaidri zinu, ka mans darbs nestāv klāt pārējiem, bet nekas.

08:31 pm

tikko atlidoja putni no turienes. un daudz! viņiem ir svētki, viņi atkal ir to paveikuši.



un manu mazo brāli šodien piekāva. mazi bērni ir palikuši pretīgi un viņiem nav sirds. vecāki ir tik bezatbildīgi. vai tiešām sīkam radījumam nevar ieskaidrot, ka neviens nav nevis tiesības kādam sist. un ,ja tas notiek tagad 10 gadu vecumā, tad kāds tas cilvēks būs pieaudzis. filmas ar vardarbību nav labas! nav, nav, nav! ja tādu filmu nebūtu, varbūt pat kāds neiedomātos, ka pastāv iespēja - sist dusmās. dzīvot ir bīstami. apkārt ir milzīgs ļaunums. man ir žēl.

11:22 pm

šīs dienas nosaukums - "nevienam nevajadzīga". lai gan ar mani ir cilvēki, un vienatnē šodien nav bijis ne brīdis, es tomēr jūtos pagalam vientuļi. vientuliskā vientulība. vajadzīgs savādāk. un tomēr cik jauka diena! -nē, nav gan. bet man patīk domāt, ka bija jauka.


es uzzināju, ka arī pamatskolā tiek piekopta žūrijas uzpirkšana zinātnisko darbu konferencē. kāds gan prieks tur piedalīties, ja zini, ka nelasa Tavu darbu, ka interesē tikai tas, cik maksāsi. man nevajag tādu atzinību, kas ir pirkta. paldies nē.


sapratu to, ka, ja man būtu mazliet nauda, es tāpat nezinātu, ko ar to darīt. man vajadzīgais tikai tik, lai dzīvotu. kāpēc tā nav ar visiem cilvēkiem? kāpēc vajag vēl un vēl? -apstājies cilvēk.


sev nemanāmi ļāvu pierast pie kāda cilvēka, kurš man patiesībā nedrīkst būt nekas vairāk kā cilvēks - draugs. labākajā gadījumā draugs.
Powered by Sviesta Ciba