.

April 1st, 2007

04:08 pm - alkohols sabojā cilvēkus. izvēlies sev nealkoholisku cilvēku,

vienmēr es meklēju attaisnojumus kur citur, ne sevī. -vējš par stipru, pārāk mitrs gaiss, miegs bijis slikts, viņi man traucē. īstenībā jāmainās ir tikai man.

"čau, evit, ko dari? -čau, neko, atnācu tikko mājās. -a es gan snovoju. -nu labi, atā. -atā." -šai sarunai jēgu nesapratu, negribu arī. ja jau šī ir 7diena, tad viņa prasa, lai es justos slikti un pildītu mājas darbus. bet mājās darbs ir tikai mājturībā. kā gan, lai es izdaru precīzi ko tādu, ko nekad neesmu darījusi.


ja es kāda klātbūtnē jūtos slikti, tad es vienkārši vairs nevēlos būt viņa klātbūtnē. bet nu es zinu, kā klātbūtnē es vēlos būt.

esamība - eksistence; esība; esme; ira; pastāvēšana; realitāte. sinonīmu vārdnīca tomēr nezin īsto esamības nozīmi, ja tāda vispār pastāv.

08:18 pm

googlē nu jau ir divas lapas ar mani. un kāpēc man netika jautāts vai es vispār vēlos, lai manu vārdu un uzvārdu var atrast internetā? bet kāpēc gan lai viņi jautātu.

šoreiz ir patīkams satraukums pirms pārvākšanās, pat nevaru sagaidīt un ceru, ka būs labi. lai gan tad es būšu ierobežota, bet sava veida stingrība jau pienākas katram. man varbūt nedaudz par vēlu viņa pienāksies, ja pienāksies, bet, ja būs par daudz, man būs atpakaļceļš.


jau laicīgi man tiek paziņots par iespējamu vasaras izbojāšanu. man būs cits darba grafiks. tas nozīmē, ka jāstrādā būs ilgāk, brīvdienu būs vairāk, bet ne vienmēr tās būs tieši brīvdienās. un ne vienmēr, kad būs kāds labs pasākums, es uz viņu tikšu. darbs nav skola, to nevar neapmeklēt, ja ļoti, ļoti gribas.



lapas drīz plauks manam bērza zaram, pavasaris ir. un vasara arī drīz. man ir vajadzīga kleita izlaidumam. to vajadzēs uzšūt. agrākos laikos jaunas meitas pašas sev šuva kleitas. viņām veicās. nōt
Powered by Sviesta Ciba