.

January 29th, 2007

08:11 pm

viņas laužas ārā. viņas aiztur. bet vēl un vēl viņas laužas un cenšas, un cīnās. es pat neesmu tā, kas neļauj viņām izlauzties. es ne. kāds cits. nepazīstu viņu. bet gribētu? -nē.

manas skumjas ir lipīgas. man ļoti žēl, bet es nevaru skumjās smieties, tas būtu neīsti. jāgaida līdz nākamajam rītam, kad piecelšos izgulējusies un laimīga. rīt nē. rīt ir krievu valoda. tas ir ļoti negodīgi. es cenšos maksimāli daudz, bet es vienkārši vairs nespēju. es jūtos aplauzta. Tu kā cilvēks sagatavojies uz ieskaiti, bet beigās Tev ieliek 3. un tad nu sēdi un esi laimīgs!


es tikai pacietīgi gaidu. nezinu kā šī pacietība varētu pārvērsties tikumā. vai ir iespējams, ka ilgi gaidot viss notiks kā vēlos?

08:29 pm

celies, lai ietu gulēt. -tā tas jādara.

es visu nakti varētu viena pati raudāt. bet es to nedarīšu. jo tam nav iemesla, nav jēgas. nebūs arī rezultāts.

viņi nesaprot, ko viņiem saka. tā tad nav arī vajadzības vairs ko teikt. katrs dzīvo, aug, attīstās savā attīstības, izaugsmes grafikā. žēl, ka mans ir tāds. es neredzu cik tālu vēl.

jocīgi. es gaidu mājās gan tēti, gan mammu. bet viņus reizē es nesagaidīšu nekad vairs. pietrūkst. atmiņas ir skaistas, bet sāpina.
Powered by Sviesta Ciba